Πρωτιά για τις ταξικές δυνάμεις με αύξηση ποσοστών και ψήφων



Στις αρχαιρεσίες της 27ης Ιουνίου, με την ψήφο τους, οι εργαζόμενοι στο Υπουργείο Τουρισμού και στο Υπουργείο Ανάπτυξης έδωσαν την πρωτιά στις ταξικές δυνάμεις, με αύξηση των ψήφων και των ποσοστών τους.

Κόντρα στη μοιρολατρία και στη λογική “τίποτα δεν γίνεται”, απαίτησαν με την ψήφο τους, πιο μαχητικούς και διεκδικητικούς συλλόγους, που θα υπερασπίζονται τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις τους, θα παλεύουν για την ανάκτηση όλων των απωλειών που είχαν, για καλύτερες εργασιακές συνθήκες, για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.

Συγκεκριμένα, στις εκλογές του Συλλόγου Υπαλλήλων Υπουργείου Τουρισμού, η «Αγωνιστική Συνεργασία», πήρε τώρα 83 ψήφους καταλαμβάνοντας 3 έδρες. Στις εκλογές του 2017, είχε λάβει 76 ψήφους, καταλαμβάνοντας 3 έδρες.

Στις εκλογές του Συλλόγου Υπαλλήλων Υπουργείου Ανάπτυξης, η «Αγωνιστική Συνδικαλιστική Ενότητα», έλαβε τώρα 95 ψήφους καταλαμβάνοντας 4 έδρες. Στις εκλογές του 2017 είχε λάβει 53 ψήφους καταλαμβάνοντας 3 έδρες.

Για την Ομοσπονδία, η «Αγωνιστική Συνδικαλιστική Ενότητα» έλαβε τώρα 105 ψήφους από 83 ψήφους που είχε πάρει το 2017, καταλαμβάνοντας 11 έδρες από 8 που είχε το 2017.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός