Η Κατερίνα Στεφανίδη πρώτη στο Diamond League των Βρυξελλών



Φωτό αρχείου

Φωτό αρχείου
Πηγή: Eurokinissi


Η χρυσή Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια, Κατερίνα Στεφανίδη με άλμα στα 4.83 μ. στον τελικό του Diamond League των Βρυξελλών πήρε την πρώτη θέση και ταυτόχρονα για 4η συνεχόμενη χρονιά πήρε το διαμάντι.

Με την επίδοσή της ισοφάρισε το φετινό της ρεκόρ, γεγονός που δείχνει πως είναι στην σωστή κατεύθυνση, ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην Ντόχα, όπου θα κληθεί να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο του Λονδίνου.

Η αθλήτρια του Μίτσελ Κρίερ μπήκε στον αγώνα στα 4.63 μ. με επιτυχημένο άλμα και συνέχισε με τον ίδιο τρόπο στα 4.70 μ., 4.77 μ. και 4.83 μ. κι έπειτα απέτυχε στα 4,88 μέτρα.

Η Αντζέλικα Σιντόροβα ήταν η μόνη που προσπάθησε να απειλήσει την Ελληνίδα, ωστόσο έμεινε δεύτερη αφού πέρασε με την τρίτη τα 4,83 μέτρα. Η Άλισα Νιούμαν (Καναδάς) προέρχεται από καλές εμφανίσεις στη σεζόν, ωστόσο στις Βρυξέλλες δεν κατάφερε να ανέβει όσο ψηλά θα ήθελε και με 4,77 μ. έμεινε στην τρίτη θέση.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός