Πρωτοπαλίκαρα της συνδικαλιστικής μαφίας της ΓΣΕΕ κάνουν βρώμικη δουλειά και σε οργανώσεις του δημοσίου



Η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ συνεχίζει τη βρώμικη δουλειά της τονίζει το ΠΑΜΕ με αφορμή το γεγονός ότι και στο φετινό Συνέδριο της Ομοσπονδίας των δημοσίων υπαλλήλων του υπουργείου Πολιτισμού θα είναι ως αντιπρόσωπος ο εκλεγμένος αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χανίων. Δηλαδή ένας άνθρωπος θα είναι εκλεγμένος και σε Ομοσπονδία που εκπροσωπείται στην ΑΔΕΔΥ και σε Εργατικό Κέντρο, που είναι στη δύναμη της ΓΣΕΕ.

Η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ έχεις ως εξής:

«Η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ που οι εργαζόμενοι την έχουν ονομάσει συνδικαλιστική μαφία και έχει κάνει τη νοθεία επιστήμη, δεν σταματά να αξιοποιεί τα πρωτοπαλίκαρα της μόνο σε Σωματεία σφραγίδες και σε Εργατικά Κέντρα.

Τους βάζει να κάνουν τη βρώμικη δουλειά ταυτόχρονα και στις συνδικαλιστικές οργανώσεις του δημόσιου τομέα.

Συνεχίζουν λοιπόν και στο φετινό Συνέδριο της Ομοσπονδίας των δημοσίων υπαλλήλων του υπουργείου Πολιτισμού (ΠΟΕ-ΥΠΠΟ) να δέχονται ως αντιπρόσωπο τον εκλεγμένο αντιπρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Χανίων! Και απ’ ότι φαίνεται θα τον ξαναεκλέξουν και στο Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ-ΥΠΠΟ.

Σε διπλό ρόλο νοθείας. Ταυτόχρονα εκλεγμένος και σε Ομοσπονδία που εκπροσωπείται στην ΑΔΕΔΥ και σε Εργατικό Κέντρο, που είναι στη δύναμη της ΓΣΕΕ!

Και σ’ ανώτερα!».

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός