Πρώτη δύναμη η «Αγωνιστική Συνεργασία»



Πρώτη δύναμη αναδείχθηκε η «Αγωνιστική Συνεργασία», το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ, μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν στο 6ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Συγκεκριμένα, ψήφισαν 136 με την «Αγωνιστική Συνεργασία» να συγκεντρώνει 43 ψήφους (και πέντε) έδρες, 28 η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ (3 έδρες), 26 το κοινό ψηφοδέλτιο της ΠΑΣΚΕ με τη ΔΑΚΕ (3 έδρες), 25 η ΠΑΣΚΕ (3 έδρες) και 14 η ΑΝΤΑΡΣΥΑ (μία έδρα).

Υπενθυμίζεται πως στο προηγούμενο συνέδριο είχαν ψηφίσει 126 με την ΠΑΣΚΕ να συγκεντρώνει 37 ψήφους (5 έδρες), 36 η «Αγωνιστική Συνεργασία» (4 έδρες), 23 το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (3 έδρες), 17 η ΑΝΤΑΡΣΥΑ (2 έδρες) και 11 η ΔΑΚΕ (μία έδρα).

Παράλληλα η «Αγωνιστική Συνεργασία» εξέλεξε δύο αντιπροσώπους για το συνέδριο της ΑΔΕΔΥ.

Τέλος,πάρθηκε απόφαση στήριξης και συμμετοχής στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις, Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες, Συνδικάτα στις 30 Νοέμβρη στα Προπύλαια.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός