Στους δρόμους του αγώνα για την επιβίωσή τους – Στήνουν μπλόκα από τις 4 ΔεκέμβρηΣτους δρόμους του αγώνα για την επιβίωσή τους προχωρούν οι μικρομεσαίοι αγροτοκτηνοτρόφοι σε όλη τη χώρα μπροστά και στην πανελλαδική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Δεκέμβρη.

Το μαχητικό «παρών» δίνουν οι αγρότες της Θεσσαλίας, υλοποιώντας σχετική απόφαση της πανθεσσαλικής αγροτικής σύσκεψης που έγινε στον Παλαμά Καρδίτσας.

Την Τετάρτη 4 Δεκέμβρη
Στη Λάρισα, η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Λάρισας (ΕΟΑΣΝΛ), οι Αγροτικοί Σύλλογοι επαρχίας Φαρσάλων και οι Αγροτικοί Σύλλογοι πρώην Δήμου Πλατυκάμπου και Νίκαιας καλούν τους αγρότες να δώσουν μαχητικό «παρών» στα μπλόκα που θα στηθούν σε κόμβο Πλατυκάμπου και Φάρσαλα στις 11 π.μ.

Στην Καρδίτσα η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων καλεί τους αγρότες να βγάλουν τα τρακτέρ στις πλατείες και να στήσουν μπλόκο στον αυτοκινητόδρομο Ε65 στις 12 το μεσημέρι. Στο πλευρό των αγροτών και εργατικά σωματεία του νομού.

Στο Αίγιο ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου «Μπακόπουλος Ντρίνιας» προχωρά σε κινητοποίηση στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στις 11 π.μ.

Στο Αγρίνιο, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας καλεί σε κινητοποίηση στο υποκατάστημα του ΕΛΓΑ στο Αγρίνιο στις 10.30 το πρωί.

Την Πέμπτη 5 Δεκέμβρη
Στο Ηράκλειο οι Αγροτικοί Σύλλογοι και Επιτροπές Αγώνα αγροτών του Νομού Ηρακλείου διοργανώνουν αγωνιστική υποδοχή του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στις 11 π.μ. στην πλατεία Ελευθερίας.

Την Τρίτη 10 Δεκέμβρη
Στη Λέσβο η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Λέσβου και Αγροτικοί Σύλλογοι του νησιού προχωρούν σε συλλαλητήριο στην Επάνω Σκάλα Μυτιλήνης στην πλατεία του ΙΚΑ στις 11.00 το πρωί.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός