Διαδικτυακή συνάντηση με το Εργατικό Κέντρο Βαλ ντε Μαρν του Παρισιού για την κατάσταση των εργαζομένων στα αεροδρόμια (ΦΩΤΟ)



Από την διαδικτυακή συνάντηση

Από την διαδικτυακή συνάντηση


Την Τρίτη 21 Ιούλη πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου – Ανατολικής Αττικής με το Εργατικό Κέντρο Βαλ ντε Μαρν του Παρισιού για την κατάσταση των εργαζομένων στα αεροδρόμια.

Στη συνάντηση έλαβαν μέρος το Εργατικό Κέντρο ΒΑΛ ΝΤΕ ΜΑΡΝ και εκπρόσωποι Σωματείων του αεροδρομίου ΟΡΛΥ του Παρισιού, το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου – Ανατολικής Αττικής και η Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων του Αεροδρομίου Αθηνών.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε μέσω ίντερνετ, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων από τις δύο χώρες αντάλλαξαν χρήσιμες πληροφορίες για την κατάσταση που επικρατεί και στα δύο αεροδρόμια, την επίθεση και τα προβλήματα που βιώνουν οι εργαζόμενο, που στο μεγαλύτερο μέρος τους είναι κοινά και στις δύο χώρες. Καθώς επίσης και για την ανάγκη νέων πρωτοβουλιών συντονισμού και κοινής δράσης απέναντι στην αντεργατική επίθεση.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός