Τα Σωματεία δεν θα μπουν στον γύψο – Καταγγέλλει την ακύρωση Γενικής Συνέλευσης 300 ατόμων



Μαζική Γενική Συνέλευση των εργαζομένων

Μαζική Γενική Συνέλευση των εργαζομένων


Την προσπάθεια των υπόλοιπων παρατάξεων του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» να επιβάλουν σιγή νεκροταφείου στους χώρους δουλειάς και να επιβάλουν φρένο στις συλλογικές διαδικασίες καταγγέλλει η ΕΣΑΚ «Ευαγγελισμού» με αφορμή την άρνησή τους να πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση.

Συγκεκριμένα, μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες της ΕΣΑΚ από τον Ιούνιο (οπότε και έληξε η θητεία του Σωματείου), ορίστηκε μετ’ εμποδίων σήμερα εκλογοαπολογιστική συνέλευση.

Παρ’ όλες τις δυσκολίες -«ο διοικητής κλείδωσε το ΔΩΜΑ ώστε να μην πραγματοποιηθεί εκεί η Γενική Συνέλευση»- σύμφωνα με την ΕΣΑΚ στη συνέλευση συμμετείχαν 300 εργαζόμενοι!

«Εκεί αποκαλύφθηκε ξανά η αγαστή συνεργασία κυβερνητικών της ΔΑΚΕ και τάχα αντιπολιτευόμενων ΣΥΡΙΖΑ – ΛΑΕ καθώς με ενορχηστρωμένη λαίλαπα ύβρεων, υστεριών και ψευδών και με πολύτιμη αρωγό τη δικηγόρο – δικαστική αντιπρόσωπο κατάφεραν να ακυρώσουν συνέλευση 300 ατόμων», καταγγέλλει η ΕΣΑΚ.

«Τα Σωματεία δεν μπαίνουν στον γύψο», τονίζει η ΕΣΑΚ και καλεί τους εργαζόμενους να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. « Οι ταξικές δυνάμεις της ΕΣΑΚ (ΠΑΜΕ) είμαστε όπως πάντα εδώ, μπροστά στην πρώτη γραμμή της δουλείας και των αγώνων αταλάντευτα. Αυτόν τον δρόμο σας καλούμε να συνεχίσουμε όλοι μαζί γιατί αυτός εγγυάται τη νίκη των εργαζομένων», προσθέτει.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός