Δεν θα περάσει η προσπάθεια της κυβέρνησης να «φιμώσει» το αντιιμπεριαλιστικό μήνυμα του Πολυτεχνείου (VIDEO)



Αγωνιστικά προετοιμάζονται για να τιμήσουν τη φετινή 47η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες, Σωματεία, φοιτητικοί σύλλογοι και αντιστασιακές οργανώσεις.

Όπως ήδη έχουν ανακοινώσει, η φετινή πορεία θα γίνει με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τη διάδοση του κορονοϊού, με μάσκες, αποστάσεις, αντισηπτικά και ό,τι άλλο χρειαστεί προκειμένου να προφυλαχθούν όσοι θα συμμετάσχουν. Άλλωστε, το οργανωμένο εργατικό κίνημα έχει πείρα από την οργάνωση τέτοιων δραστηριοτήτων, όπως απέδειξε και την Πρωτομαγιά με τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

Αυτή είναι η απάντησή τους και στην προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση να βάλει εμπόδια στην αντιιμπεριαλιστική πορεία, επικαλούμενη τα μέτρα περιορισμού της διάδοσης της πανδημίας.

Μάλιστα, σημειώνουν ότι αν η κυβέρνηση ενδιαφέρεται για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, καλό είναι να στρέψει την προσοχή της στους εργασιακούς χώρους που έχουν μετατραπεί σε χώρους υπερμετάδοσης του ιού.

Δείτε πάνω δήλωση της Ντίνας Γκογκάκη, προέδρου του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός