ΠΕΜΕΝ – «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ» – ΠΕΕΜΑΓΕΝ Επιτακτική ανάγκη η σύγκληση της ΕΕ της ΠΝΟ



Φωτό αρχείου

Φωτό αρχείου


Την επιτακτική ανάγκη της σύγκλησης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΝΟ επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», ΠΕΕΜΑΓΕΝ, καθώς όπως αναφέρουν, «για πολλοστή φορά με ευθύνη του γγ της ΠΝΟ Γ. Χαλά αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Διοίκησης της ΠΝΟ, η οποία είχε οριστεί για τις 12/1/2021.

Όπως τονίζουν, η αναβολή της συνεδρίασης «διευκολύνει την προώθηση νέων αντεργατικών μέτρων σε βάρος των ναυτεργατών». Είναι επιτακτική ανάγκη, υπογραμμίζουν, «να συγκληθεί την Δευτέρα 18/1/2021 η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΝΟ στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου Πειραιά, εξασφαλίζοντας όλους τους κανόνες προστασίας της υγείας των μελών της Διοίκησης της Ομοσπονδίας.

Με ημερήσια διάταξη:

1.Εκλογή τριμελούς Επιτροπής αντικατάστασης του γεν. γραμματέα Γ. Χαλά γιατί δεν έχει την νομιμοποίηση των μελών της Διοίκησης της Ομοσπονδίας και γιατί δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του.

2. Καθορισμός ημερομηνίας Γενικού Συμβουλίου με θέματα:

α) Την οργάνωση της πάλης των ναυτεργατών (μετρά προστασίας της υγείας, εμβολιασμός ναυτεργατών, ανεργία, ΣΣΕ, κοινωνική ασφάλιση, συνδικαλιστικά δικαιώματα κ.α.), την κλιμάκωση της πάλης αγωνιστικών απεργιακών κινητοποιήσεων σε όλες τις κατηγορίες πλοίων.

β) Τροποποίηση του Καταστατικού της ΠΝΟ.

γ) Εκλογή επιτροπής για τον έλεγχο των νομιμοποιητικών εγγράφων των αντιπροσώπων του Γενικού Συμβουλίου και του έκτακτου Παναυτικού Συνεδρίου.

δ) Ημερομηνία διεξαγωγής Εκτάκτου Παναυτικού Συνέδριου της ΠΝΟ με ημερήσια διάταξη τα παραπάνω θέματα».

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός