ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ Πολύμορφες αγωνιστικές παρεμβάσεις το επόμενο διάστημα για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας



Φωτό αρχείου

Φωτό αρχείου


Nέες αγωνιστικές παρεμβάσεις για ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας με μαζικές προσλήψεις, εξοπλισμό και χρηματοδότηση καθώς και για επίταξη του ιδιωτικού τομέα της Υγείας προγραμματίζονται από τους υγειονομικούς σε όλη τη χώρα.

Συγκεκριμένα:

Στις 28 Γενάρη προγραμματίζουν πολύμορφες δράσεις στις πύλες των νοσοκομείων, διεκδικώντας μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Στις 3 Φλεβάρη θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχες δράσεις σε Κέντρα Υγείας, με αίτημα την ενίσχυση της ΠΦΥ με έκτακτη κρατική χρηματοδότηση στο ύψος των αναγκών και τη στελέχωσή της με μόνιμο προσωπικό και εξοπλισμό.

Στις 16 Φλεβάρη οι υγειονομικοί δίνουν απάντηση στην πολιτική της κυβέρνησης που αρνείται την ένταξή τους στα ΒΑΕ, με πανελλαδική στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα υπουργεία Εργασίας και Υγείας.

Εξάλλου στο πλαίσιο των πολύμορφων παρεμβάσεων:

– Το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ καλεί σε σύσκεψη νέων εργαζομένων την Παρασκευή 22/1, στη 1 μ.μ., στο αμφιθέατρο.

– Το Σωματείο Εργαζομένων στο ΓΝΕ Θριάσιο προχωρά σε κινητοποιήσεις την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου στο Θριάσιο νοσοκομείο και την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου στο Κέντρο Υγείας Ελευσίνας.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός