Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Καταγγέλλει την αυταρχική συμπεριφορά προϊσταμένου στην καθαριότητα απέναντι σε εργαζόμενηΤην αυταρχική και ανάρμοστη συμπεριφορά προϊσταμένου στο χώρο της καθαριότητας στην κοινότητα Ταύρου απέναντι σε εργαζόμενη, καταγγέλλει ο Σύλλογος Γυναικών Μοσχάτου-Ταύρου (μέλος της ΟΓΕ).

Όπως καταγγέλλει ο σύλλογος ο εν λόγω «επανειλημμένα επιτέθηκε με υβριστικά και χυδαία λόγια σε εργαζόμενη. Όταν η ίδια διαμαρτυρήθηκε και ζήτησε να μάθει το λόγο για την απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά προς το πρόσωπό της, ο ίδιος αρνήθηκε να απαντήσει. Η εργαζόμενη κατέθεσε δύο φορές καταγγελία στο Δήμο για την προκλητική στάση του συγκεκριμένου προϊσταμένου. Η ίδια αναφέρει ότι μετά τη δεύτερη καταγγελία, που κατέθεσε στις 25/02/2021, ο συγκεκριμένος προϊστάμενος αρνήθηκε να υπογράψει το παρουσιολόγιο, το οποίο καταθέτουν οι εργαζόμενοι για να μπορέσουν να πληρωθούν».

«Με ποιο δικαίωμα φέρεται ο προϊστάμενος καθαριότητας με αυτό τον τρόπο σε μια εργαζόμενη; Από πού -ή καλύτερα από ποιον- του δόθηκε τέτοια εξουσία;» διερωτάται ο Σύλλογος Γυναικών τονίζοντας πως «οι υπεύθυνοι οφείλουν να αναλάβουν της ευθύνες τους και να πράξουν ανάλογα. Είναι τουλάχιστον υποκριτικό τόσο για την κοινότητα όσο και για τη Δημοτική Αρχή να παίρνει θέση υπέρ των καταγγελιών που γίνονται για τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας ενώ για περιστατικά που αφορούν τη διοίκηση του δήμου -που δυστυχώς δεν είναι και μεμονωμένα- να τα αντιμετωπίζει με τη λογική του «δεν είδα, δεν ξέρω, δεν άκουσα»».

Ο Σύλλογος Γυναικών Μοσχάτου-Ταύρου εκφράζει την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή του στην εργαζόμενη και σε όλες τις γυναίκες του καθημερινού μόχθου που έχουν υποστεί πιέσεις και εκβιασμούς με την απειλή της ανεργίας και ξεκαθαρίζει πως «θα συνεχίσουμε αταλάντευτα το συλλογικό αγώνα ενάντια σε κάθε μορφή βίας και εκμετάλλευσης κατά των γυναικών που εντείνει την ανισοτιμία τους και βάζει φραγμό στην ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών τους».

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 757761Συνολικές αναγνώσεις:
  • 63Αναγνώσεις σήμερα:
  • 348388Συνολικοί επισκέπτες:
  • 50Επισκέπτες σήμερα:
  • 0Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ