ΕΛΜΕ Πειραιά : Το έγκλημα συνεχίζεται με το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «Μεταξά»-Επίταξη του Νοσοκομείου Metropolitan και συνολικά του Ιδιωτικού Τομέα Υγείας



Με την κατάσταση στα δημόσια Νοσοκομεία να έχει χτυπήσει κόκκινο η κυβέρνηση συνεχίζει να μην παίρνει ουσιαστικά μέτρα ενίσχυσης των δημόσιων νοσοκομείων σε υποδομές και προσωπικό και να μετατρέπει Νοσοκομεία της Αττικής σε “μιας νόσου”.

Το έγκλημα αυτό συνεχίζεται στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «Μεταξά» σε βάρος των ογκολογικών ασθενών, καθώς εκκενώθηκε από τους ογκολογικούς ασθενείς που περιμένουν για θεραπείες και χειρουργεία. Έγινε αναβολή των χειρουργείων, αναστολή των τακτικών εξωτερικών ιατρείων, των απογευματινών ιατρείων, των μικρών χειρουργείων και των αιμοληψιών, αναστολή των εισαγωγών στον 7ο όροφο του Παθολογικού Τμήματος και στον 3ο όροφο του Αιματολογικού Τμήματος με σκοπό να μετατραπεί σε νοσοκομείο για Covid περιστατικά.

Το Δ. Σ. της ΕΛΜΕ Πειραιά ανταποκρίνεται στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Πειραιά και παίρνει μέρος στην συγκέντρωση στο Νοσοκομείο Metropolitan, την Τρίτη 23 Μαρτίου στις 18:00 μ.μ.

Διεκδικούμε την επίταξη του Νοσοκομείου Metropolitan και συνολικά του ιδιωτικού τομέα υγείας και όλων των δομών του, χωρίς καμιά αποζημίωση των ιδιοκτητών αυτών των δομών.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός