Γιουρόπα Λιγκ: Ηττα με 1-0 για τον ΠΑΟΚ από την ανώτερη Φιορεντίνα



 

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Φιορεντίνα στην Τούμπα, με την ιταλική ομάδα να είναι ανώτερη σε όλη την αναμέτρηση.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έδειξαν διάθεση και πάλεψαν όσο μπορούσαν, αλλά η ατομική ποιότητα ορισμένων παικτών της Φιορεντίνα, σε συνδυασμό με τις δικές του απουσίες, έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των «βιόλα».

Το γκολ που εκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Χουάν Βάργκας στο 38: Ο Ίλισιτς βγήκε στην πλάτη της άμυνας, πάσαρε στον Βάργκας, ο οποίος σούταρε, ο Γλύκος απέκρουσε, αλλά στην επαναφορά ο Περουβιανός σκόραρε για τους Ιταλούς.

Πάντως οι Θεσσαλονικείς παραμένουν ζωντανοί στη μάχη της δεύτερης θέσης, καθώς η Γκινγκάμπ έφερε λευκή ισοπαλία στο Μινσκ και ο ΠΑΟΚ μπορεί να καλύψει το χαμένο έδαφος.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας (11′ Κίτσιου), Κατσικάς, Βίτορ, Ρατς, Τζιόλης, Κάτσε, Τζανδάρης, Περέιρα (54′ Γκολάσα), Σαλπιγγίδης (81′ Παπαδόπουλος), Αθανασιάδης

Φιορεντίνα: Ταταρουσάνου, Ρίτσαρντς, Μπασάντα, Πασκουάλ, Τόμοβιτς, Μπαντέλ, Βάργκας, Κούρτιτς, Μπόρχα Βαλέρο (66′ Λατζάρι), Ίλισιτς (78′ Μαρίν), Μπερναρντέσκι (57′ Κουαδράδο)

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός