Το ΠΑΜΕ στηρίζει τις διεκδικήσεις των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά



Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ συμμετείχε σήμερα στην κινητοποίηση των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά που διεκδικούν διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους και καταβολή δεδουλευμένων και αποζημιώσεων.

Το ΠΑΜΕ εκφράζει την στήριξη του στις δίκαιες διεκδικήσεις των εργαζομένων και άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων τους από την Κυβέρνηση.

Οι εργαζόμενοι δεν θα πληρώσουν το μάρμαρο των ανταγωνισμών μεταξύ των διαφόρων ομίλων και συμφερόντων που επιδιώκουν να βάλουν στο χέρι τις ναυπηγικές υποδομές της χώρας απαλλαγμένες από εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα, κατάσταση για την οποία είναι μεγάλες οι ευθύνες όλων των Κυβερνήσεων.

Απέναντι στις πολιτικές της ανεργίας, των ιδιωτικοποιήσεων και του χτυπήματος των συγκροτημένων εργασιακών δικαιωμάτων οι εργαζόμενοι πρέπει να αντιτάξουν τον συλλογικό και οργανωμένο αγώνα για το δικαίωμα στην δουλειά με πλήρη δικαιώματα.

ΦΩΤΟ https://flic.kr/s/aHsmWbCkah

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός