ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ: Εκδήλωση στις 24 Ιούλη για τον ένα χρόνο δράσης του Σωματείου



Φωτό αρχείου

Φωτό αρχείου


Εκδήλωση το Σάββατο 24 Ιούλη στις 7.30 μ.μ. στην πλ. Μητροπόλεως διοργανώνει το Σωματείο Μισθωτών Δικηγόρων. Θέμα της σύσκεψης «Ένας χρόνος Σωματείο Μισθωτών Δικηγόρων – Συνεχίζουμε για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων μας».

«Μισθωτοί και ασκούμενοι δικηγόροι, όλοι μαζί σαν μια γροθιά, παραμερίσαμε τα εμπόδια, ενώσαμε τις δυνάμεις μας, αποφασίσαμε ότι ήρθε η ώρα να ακουστεί η δική μας φωνή, συγκροτήσαμε το Σωματείο μας.

Η ίδρυση του Σωματείου μας αποτελεί «ώριμο τέκνο» της ανάγκης να οργανωθεί η πάλη σε κάθε δικηγορική εταιρεία και γραφείο, να διεκδικήσουμε συλλογικά και οργανωμένα την κατοχύρωση συγκροτημένων εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, σε σύγκρουση με την εργοδοσία των δικηγορικών εταιρειών και των μεγάλων δικηγορικών γραφείων», σημειώνει το Σωματείο στο κάλεσμά του και τονίζει πως «η ίδρυση και η πλούσια δράση του Σωματείου μας, μας δίνει θάρρος για συνεχίσουμε με μεγαλύτερο πείσμα και αποφασιστικότητα τον αγώνα μας για να μπορέσουμε να ανασάνουμε».

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός