Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα νέο κύμα και η κυβέρνηση θέλει να ιδιωτικοποιήσει το σύστημα Υγείας (VIDEO)Την ώρα που βρισκόμαστε μπροστά σε ένα τέταρτο κύμα πανδημίας, η κυβέρνηση συζητά για το πως θα ιδιωτικοποιηθεί το δημόσιο σύστημα Υγείας, τόνισε ο Γιάννης Γαλανόπουλος, γιατρός στο «Θριάσιο» Νοσοκομείο και μέλος της ΕΓ της ΟΕΝΓΕ, μιλώντας σε εκπομπή του «Kontra Channel».

Αναφερόμενος στον εμβολιασμό, ο Γ. Γαλανόπουλος, σημείωσε ότι το κράτος θα έπρεπε να αναλάβει πρωτοβουλία ενημέρωσης. Όλοι, επεσήμανε, πρέπει να προσπαθήσουμε, ο καθένας από το μετερίζι του, για να πεισθεί και ο πλέον δύσπιστος ότι είναι ανάγκη να προχωρήσει μαζικά και καθολικά ο εμβολιασμός, χωρίς όμως αυτό να αναιρεί την ευθύνη που έχει η πολιτεία να ενισχύσει και να στελεχώσει το δημόσιο σύστημα Υγείας, να αναπτύξει τις δομές της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας που έχουν καθήκον να πάνε μπροστά τον εμβολιασμό, κλπ.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 792540Συνολικές αναγνώσεις:
  • 122Αναγνώσεις σήμερα:
  • 365376Συνολικοί επισκέπτες:
  • 86Επισκέπτες σήμερα:
  • 0Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ