ΔΗΠΑΚ ΓΙΑΤΡΩΝ: Σχόλιο για το δημοσίευμα εφημερίδας για την ΟΕΝΓΕ



Σε άρθρο του στην «Καθημερινή» ο Π. Μανδραβέλης όπου δήθεν ψέγει, ή καλύτερα προσπαθεί να ερμηνεύσει γιατί δεν εμβολιάστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, δε χάνει χρόνο να συκοφαντήσει την ΟΕΝΓΕ λέγοντας λίγο έως πολύ ότι σιγοντάρει τους αντιεμβολιαστές.

Σε σχόλιό της η ΔΗΠΑΚ Γιατρών σημειώνει:

«Τι κι αν η ΟΕΝΓΕ είναι ο μοναδικός φορέας σε επίπεδο ΕΣΥ που υπεύθυνα και έγκαιρα διοργάνωσε ημερίδα για τον COVID και για την αναγκαιότητα του μαζικού, καθολικού εμβολιασμού την ώρα που η κυβερνητική στρατηγική στηριζόταν σε διαφημιστικά σποτ και ινφλουένσερς. Ποιος δε θυμάται άλλωστε και το σποτ Τσιτσιπά που καλούσε σε συμμόρφωση με τα μέτρα…

Τι κι αν οι νοσοκομειακοί γιατροί είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία εμβολιασμένοι και μάλιστα σήκωσαν το βάρος του εμβολιασμού των πολιτών από τα εμβολιαστικά κέντρα των νοσοκομείων.

Ψιλά γράμματα για τους εκάστοτε Μανδραβέληδες. Δεν είναι παράλογο να ενοχλούνται όλοι αυτοί οι παπαγάλοι της κυβέρνησης γιατί εξαρχής η ΟΕΝΓΕ επεσήμανε την ανάγκη μαζί με τον έγκαιρο και μαζικό εμβολιασμό να προχωρήσει η επιβεβλημένη ενίσχυση του συστήματος υγείας σε προσωπικό και χρηματοδότηση, η ανάπτυξη νέων δομών όπως και ο έλεγχος για μέτρα ασφαλείας σε ΜΜΕ, μεγάλους χώρους δουλειάς κλπ.

Ενοχλούνται γιατί η ΟΕΝΓΕ τους χαλάει το αφήγημα και γιατί δε συμφωνεί να τεθούν σε διαθεσιμότητα εργαζόμενοι με πρόσχημα τον εμβολιασμό τη στιγμή που η πολιτεία αρνείται να τηρήσει και τις ελάχιστες υποχρεώσεις της απέναντι στους υγειονομικούς και το λαό.Θα συνεχίσουν να ενοχλούνται καθώς φαίνεται».

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός