Ναι στον εμβολιασμό, όχι στις αναστολές – Να ενισχυθεί το δημόσιο σύστημα Υγείας (AUDIO)



Αν η κυβέρνηση προχωρήσει στην υλοποίηση του νόμου για τις αναστολές των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία που δεν έχουν εμβολιαστεί, θα έχουμε πολύ μεγάλο πρόβλημα σε όλες τις νοσοκομειακές μονάδες της χώρας χωρίς καμία εξαίρεση, τόνισε ο Γιάννης Γαλανόπουλος, γιατρός στο Θριάσιο Νοσοκομείο και μέλος της ΕΓ της ΟΕΝΓΕ, μιλώντας το απόγευμα της Τρίτης 31/8 σε εκπομπή του ρ/σ «Real Fm» και στο δημοσιογράφο Νίκο Μπογιόπουλο.

Πρωτίστως, σημείωσε, αυτό που δεν έχει κάνει η κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει την πανδημία είναι κατά βάση η αναγκαία ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας με προσωπικό, υποδομές, η στήριξη της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ), καθώς και η λήψη μέτρων για το προσωπικό που δουλεύει διπλοβάρδιες, με χρωστούμενα ρεπό κλπ.

Οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί πρέπει να κάνουν το βήμα και να εμβολιαστούν, χωρίς όμως αυτή η επιφυλακτικότητά τους να οδηγεί στην αναστολή εργασίας, να χάσουν οι άνθρωποι τη δουλειά τους και να πεταχτούν εκτός του δημοσίου συστήματος Υγείας κατέληξε ο Γ. Γαλανόπουλος.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός