Να ανακληθεί η απόλυση του προέδρου του ΣΕΜΛΑ – Μέτρα υγείας και ασφάλειας στα μεταλλεία



Φωτό αρχείου

Φωτό αρχείου


«Να ανακληθεί η απόλυση του προέδρου του ΣΕΜΛΑ και να παρθούν τώρα μέτρα υγείας και ασφάλειας στα μεταλλεία Κασσάνδρας», απαιτεί το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Μεταλλείων και Λατομείων Βορείου Ελλάδας.

Παράλληλα το Συνδικάτο με δελτίο Τύπου, απαντά και ενημερώνει σε μια σειρά ζητήματα που αφορούν στην απόλυση του προέδρου του σωματείου καθώς και στα ζητήματα που αφορούν στα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στο χώρο δουλειάς.

Η αλήθεια για την απόλυση του προέδρου του Συνδικάτου από την εταιρεία Edilmac, σύμφωνα με το ΣΕΜΛΑ, είναι όπως αναφέρει, ότι «απολύθηκε ακριβώς γιατί έκανε πολύ καλά τη δουλειά του.

Γιατί ζητούσε και διεκδικούσε μέτρα Υγιεινής και Ασφάλειας στο μεταλλείο για να προστατευτεί η υγεία και η ασφάλεια των εργαζόμενων.

Γιατί δεν δέχτηκε να κάνει εκπτώσεις στη δουλειά του εις βάρος της ασφάλειας των συναδέλφων του.

Γιατί δεν έσκυψε το κεφάλι στις πιέσεις της εργοδοσίας.

Γιατί υπερασπίζεται με κάθε κόστος τα συμφέροντα των εργαζόμενων και όχι τα συμφέροντα της εργοδοσίας.

Γιατί παλεύει για την ενότητα όλων των εργαζόμενων κόντρα στα σχέδια της εργοδοσίας που θέλει τους εργαζόμενους διχασμένους σε πολλά κομμάτια». (διαβάστε εδώ αναλυτικά).

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός