Σύσκεψη στις 10 Σεπτέμβρη – Κινητοποίηση στις 18/9 για τα εγκλήματα των ναζί της ΧΑ σε βάρος του λαού



Φωτό αρχείου

Φωτό αρχείου


Σε σύσκεψη την Παρασκευή 10 Σεπτέμβρη στις 6.30 μ.μ. στο ισόγειο του Εργατικού Κέντρου Πειραιά (Ομ. Σκυλίτση 19) καλεί το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδας τα Σωματεία της δύναμης του ΕΚ Πειραιά.

Παράλληλα καλεί σε κινητοποίηση το Σάββατο 18 Σεπτέμβρη στην οδό Παύλου Φύσσα, στο Κερατσίνι, με συγκέντρωση των Συνδικάτων – Σωματείων – άλλων φορέων στις 5 μ.μ. στην πλ. Νίκης (Ζαρντέν).

«Ο λαός και η νεολαία του Πειραιά δεν ξεχνάμε τα δεκάδες εγκλήματα των ναζί εγκληματιών της ΧΑ σε βάρος της εργατικής τάξης και του λαού μας», σημειώνει το Συνδικάτο και προσθέτει πως «το γεγονός ότι η ηγεσία του ναζιστικού μορφώματος, κάτω και από τη δράση του λαϊκού κινήματος, έχει καταδικαστεί και βρίσκεται στη φυλακή είναι θετικό, αλλά δεν πρέπει να εφησυχάζει κανέναν εργαζόμενο και νέο».

«Δεν εφησυχάζουμε την πάλη μας απέναντι στο φασισμό», τονίζει και προσθέτει: «Απομονώνουμε τους φασίστες όπου και με όποιον τρόπο και με όποια ετικέτα κάνουν την εμφάνισή τους και στοχεύουμε σε αυτούς για τους οποίους δουλεύουν: Βιομήχανους, εφοπλιστές, μεγαλοεργολάβους, μεγαλεμπόρους, τραπεζίτες και τα λοιπά παράσιτα της κοινωνίας, το σάπιο σύστημά τους».

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός