Συνεχίζεται η αλληλεγγύη στους πυρόπληκτους



Την έμπρακτη αλληλεγγύη τους προς τους πυρόπληκτους συνεχίζουν να εκφράζουν εργαζόμενοι, αγρότες και άλλα λαϊκά στρώματα, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των σωματείων και των φορέων του λαϊκού κινήματος.

Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας καλεί τα μέλη της, τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες της περιοχής να συμμετάσχουν μαζικά την Κυριακή 19 Σεπτέμβρη στην αυτοκινητοπομπή από την Χαλκίδα (στο κτίριο του Εργατικού Κέντρου, στις 11 π.μ.) προς τον κόμβο Στροφυλιάς για να παραδώσουν στο Στέκι Αλληλεγγύης και Αγώνα τα είδη που έχουν ήδη μαζέψει. Σημειώνεται πως καλεί στην κινητοποίηση που διοργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα πυρόπληκτων Βόρειας Εύβοιας την Παρασκευή 17 Σεπτέμβρη στις 6 μ.μ. αλλά και στη σύσκεψη στο κτίριο του Εργατικού Κέντρου Χαλκίδας την Τετάρτη 15 Σεπτέμβρη, στις 6.30 μ.μ.

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας συνεχίζει την προσπάθεια για «να εκφραστεί η έμπρακτη αλληλεγγύη με συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, αλλά και με ζωοτροφές προς τους πυρόπληκτους συναδέλφους των Νομών Ηλείας και Εύβοιας», καθώς «η ανάγκη που υπάρχει παραμένει μεγάλη για να συνεχίσουν την υπάρχουσα παραγωγή».

Ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Αγίας Βαρβάρας (μέλος ΟΓΕ) συγκεντρώνει την Πέμπτη 16 Σεπτέμβρη στη συμβολή Ελ. Βενιζέλου και Μεγ. Αλεξάνδου (από τις 7 μ.μ. έως τις 8 μ.μ.) και το Σάββατο 18 Σεπτέμβρη στην πλατεία Αγίας Ελεούσας (σταθμός μετρό, από τις 11 π.μ. έως τη 1 μ.μ.) οικιακά καθαριστικά και είδη προσωπικής υγιεινής (χλωρίνη, απορρυπαντικά, απολυμαντικά, σαπούνια, σερβιέτες, πάνες, χαρτικά κλπ.), σχολικά είδη (παιχνίδια, τετράδια, μολύβια, στιλό κλπ.) και τρόφιμα μακράς διαρκείας (μακαρόνια, ρύζι, όσπρια κλπ.).

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός