Ο «ΝΟΜΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ» ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ: Αρχαιρεσίες, συνελεύσεις και άλλες συλλογικές διαδικασίες σωματείων



Συνεχίζονται οι συσκέψεις, οι αρχαιρεσίες και οι συνελεύσεις σωματείων και φορέων, δίνοντας και με αυτό τον τρόπο απάντηση στο «νόμο Χατζηδάκη» που επιδιώκει να βάλει στο «γύψο» τις συλλογικές διαδικασίες. Συγκεκριμένα:

Παρασκευή 15 Οκτώβρη
Κάλεσμα σε όλα τα συνδικάτα του Ηρακλείου, σε σύσκεψη στις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο, απευθύνουν το Συνδικάτο Οικοδόμων, η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Γάλακτος – Τροφίμων και Ποτών, το Σωματείο Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών «Γαλάτεια Καζαντζάκη», το Παράρτημα Κρήτης του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου, ο Σύλλογος Ωρομισθίων – Αναπληρωτών Σχολών ΚΕΤΕΚ – ΤΕΕ ΟΑΕΔ και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ. (Διαβάστε εδώ).
Το Κλαδικό Σωματείο Χρηματοπιστωτικού Ν. Αττικής διοργανώνει Γενική Συνέλευση. Θα γίνει στις 6 μ.μ., στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, Βερανζέρου 1 στην πλατεία Κάνιγγος.

Σάββατο 16 Οκτώβρη
Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Καρλοβάσου καλεί σε γενική συνέλευση και εκλογές του Σωματείου. Η γενική συνέλευση θα γίνει στις 17.30 και οι εκλογές στις 18.30 στην αίθουσα του δήμου (πλατεία Καρλοβάσου).

Κυριακή 17 Οκτώβρη
Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας καλεί σε γενική συνέλευση. Θα γίνει στις 10 π.μ. στην αίθουσα του Συνδικάτου (Βερανζέρου 1, πλ. Κάνιγγος 2ος όροφος).
Το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών – Πληροφορικής Αττικής καλεί σε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και διενέργεια αρχαιρεσιών την περίοδο 1 Νοέμβρη – 14 Νοέμβρη, σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του. Θα γίνει στις 10.30 π.μ. στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.
Σε εκλογές από σήμερα έως και τις 31 Οκτώβρη, προχωρά ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας (ΣΕΑ). (Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα). Και διαβάστε εδώ την διακήρυξη της Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας Εμποροϋπαλλήλων (ΔΑΣΕ).
Σε Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση προχωρά το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Νομού Κοζάνης. Θα γίνει στις 11 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης.

Κάλεσμα στα σωματεία για συντονισμό της δράσης ενάντια στους αντεργατικούς νόμους, απευθύνει το Συνδικάτο Υπαλλήλων Ιδιωτικού Τομέα Ν. Μεσσηνίας. Θα γίνει στις 6.30 μ.μ., στον αίθριο χώρο της Περιφέρειας (πρώην Νομαρχία).
Το Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών Αττικής – Βοιωτίας και νήσων Αργοσαρωνικού καλεί σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, στις 10 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά.

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής διοργανώνει εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση στις 10 το πρωί στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι (Σταθμός Μετρό Άγιος Αντώνιος).

Το Συνδικάτο Κλωστοϋφαντουργίας – Ιματισμού – Δέρματος Ν. Αττικής καλεί στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση στις 11 π.μ. στην αίθουσα της Ομοσπονδίας, Χαλκοκονδύλη 37 (5ος όροφος)
Το Σωματείο Εργαζομένων σε Μονάδες Ιδρύματα Σχολεία Ειδικής Αγωγής (ΣΕΜΙΣΕΑ) διοργανώνει εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση στις 12.00 (Χαλκοκονδύλη 37, Αθήνα, 8ος όροφος).

Πανηπειρωτική σύσκεψη διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων στις 11 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο.

Ο Αγροτικός Σύλλογος Πρώην Δήμου Πλατανιά πραγματοποιεί εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ, Εξελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Μάλεμε και ώρα 10.00-13.00.

Σε αρχαιρεσίες προχωρά το Σωματείο Νέων Επαγγελματιών Μουσικών Λαμίας «Ο Αθανάσιος Διάκος». Οι αρχαιρεσίες θα γίνουν από τις 12 το μεσημέρι ως και 6 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου Λαμίας (Λεωσθένους Δεδούση 9 1ος όροφος).
Σε εκλογές προχωρά η Ένωση Τεχνικών Ελληνικού Κινηματογράφου και Τηλεόρασης Οπτικοακουστικός Τομέας (ΕΤΕΚΤ). «Μαζικοποιούμε την φωνή των εργαζόμενων στο οπτικοακουστικό, ενισχύουμε την «Αγωνιστική Συσπείρωση», τονίζει η «Αγωνιστική Συσπείρωση στον Οπτικοακουστικό Τομέα.

Δευτέρα 18 Οκτώβρη
Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου καλεί στις 6 μ.μ. σε Γενική Συνέλευση τους αντιπροσώπους του με τη συμμετοχή των Διοικητικών Συμβουλίων των Σωματείων μελών του, γραφεία του.
Ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος καλεί σε Γενική Συνέλευση στις στις 5.30 μ.μ. στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου, οδός Ευελπίδων 2.
Σε εκλογές σήμερα από τις 11 π.μ. έως τις 19.00 και την Τρίτη 19/10 από τις 11 π.μ. έως τις 18.00 στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας, καλεί το Κλαδικό Σωματείο Εργαζομένων στα Ιδρύματα Υγείας και ΝΠΙΔ Αχαϊας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων EMFI (πρώην ΕΒΓΑ) καλεί σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση από τις 13.00 έως τις 15.00.

Τρίτη 19 Οκτώβρη
Το Σωματείο Εργαζομένων στην Tasty Foods ομόφωνα η διεξαγωγή δίωρης στάσης εργασίας των εργαζομένων από 13:00 έως 15:00 καθώς και από 21:00 έως 23:00. Θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση του σωματείου εργαζομένων με θέμα την απόλυση εργαζόμενου.
Τετάρτη 20 Οκτώβρη
Σε γενική συνέλευση στις 5:30 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα της Αγίας Άννας καλεί Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ρητινοκαλλιεργητών-Δασεργατών Βόρειας Εύβοιας. Θέμα της γενικής συνέλευσης: «Απολογισμός και συνέχιση των κινητοποιήσεων-διεκδικήσεων του κλάδου μας απέναντι στα προβλήματα που δημιούργησαν και μεγάλωσαν οι καταστροφικές πυρκαγιές και οι πρόσφατες πλημμύρες».

Εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Πρέβεζας θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του Επιμελητηρίου Πρέβεζας (αίθουσα Συνταξιούχων ΟΑΕΕ) από τις 17:00 μέχρι και τις 21:00.

Πέμπτη 21 Οκτώβρη
Σε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση προχωρά ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής (ΣΥΠΑ) στις 8.30 π.μ., στο θέατρο «Άλσος» (Ευελπίδων 4, Πεδίον του Άρεως).
Σε εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση προχωρά το Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων Wind. Θα γίνει στις 17.00 στο κτήριο της Λεωφόρου Αθηνών.
Εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Πρέβεζας θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του Επιμελητηρίου Πρέβεζας (αίθουσα συνεδριάσεων) από τις 17:00 μέχρι και τις 21:00.

Παρασκευή 22 Οκτώβρη
Στις 7 μ.μ. το Συνδικάτο Οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων Ν. Λάρισας διοργανώνει σύσκεψη στη μεγάλη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λάρισας με Θέμα: «Οι εξελίξεις στο κλάδο και την άμεση υπογραφή Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας». Θα μιλήσει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Γιάννης Τασούλας.

Κυριακή 24 Οκτώβρη
Σε εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση καλεί το Συνδικάτο Γάλακτος – Τροφίμων – Ποτών Νομού Μεσσηνίας. Θα γίνει στις 7 μ.μ.. στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας.
Σε εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση καλεί το Συνδικάτο Τροφίμων και Ποτών Εύβοιας. Θα γίνει στις 6 μ.μ., στο Δημαρχείο Αρτάκης.
Το Συνδικάτο Τύπου και Χάρτου καλεί σε σύσκεψη στις 11 π.μ. στα γραφεία του.

Τρίτη 26 Οκτώβρη
Η Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής διοργανώνει Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση στις 6.30 μ.μ. στο Συνδικάτο Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, 2ος όροφος, πλ. Κάνιγγος).
Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ηρακλείου καλεί σε γενική συνέλευση.

Παρασκευή 29 Οκτώβρη
Το Σωματείο Εργαζομένων στα ξενοδοχειακά τουριστικά γραφεία και επισιτιστικά επαγγέλματα Σάμου καλεί σε γενική συνέλευση στις 10 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο.

Κυριακή 31 Οκτώβρη
Το Σωματείο Εργαζομένων First Data καλεί σε εκλογοαπολογιστική συνέλευση στις 11 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Γκράβας

Κυριακή 14 Νοέμβρη
Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας καλεί σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, στις 10.30 πμ, στο συνδικάτο Οικοδόμων(Βερανζέρου 1, 2ος όροφος, Πλ. Κάνιγγος).

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός