Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Καταγγελία για κλείσιμο της Παιδιατρικής Κλινικής και μετατροπή σε εμβολιαστικό κέντροΜεγάλη ανησυχία και ερωτηματικά προκαλεί η καταγγελία του Ιατρικού Προσωπικού της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με αυτήν, η κυβέρνηση αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας της Παιδιατρικής Κλινικής και άρα υποβάθμισης της συνολικής λειτουργίας του νοσοκομείου και τη μετατροπή του σε εμβολιαστικό κέντρο, εν μέσω πανδημίας και κατακόρυφης αύξησης των κρουσμάτων, κυρίως σε παιδιά.

«Σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Υγείας, η οποία κοινοποιήθηκε αποκλειστικά στις διοικήσεις των παιδιατρικών Νοσοκομείων χωρίς καμία ενημέρωση του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού διακόπτονται οι εφημερίες και η τακτική λειτουργία του ΓΝ Παίδων Πεντέλης με πρόφαση τη μετατροπή του νοσοκομείου σε εμβολιαστικό κέντρο για τον παιδιατρικό πληθυσμό. Η απόφαση αυτή πρωτοκολλήθηκε στις 06/01/2022, ημέρα αργίας για το ελληνικό δημόσιο και έχει ισχύ από 10/1/2022 εως 10/2/2022» σημειώνεται μεταξύ άλλων στην καταγγελία.

Επισημαίνουμε ότι το ΓΝ Παίδων Πεντέλης εξυπηρετεί μηνιαίως μεγάλο όγκο ασθενών του νομού Αττικής και των όμορων νομών (π.χ. νομός Ευβοίας) όντας ένα από τα τρία αποκλειστικά παιδιατρικά νοσοκομεία της Αττικής.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 816889Συνολικές αναγνώσεις:
  • 43Αναγνώσεις σήμερα:
  • 380348Συνολικοί επισκέπτες:
  • 39Επισκέπτες σήμερα:
  • 0Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ