Όχι στις έρευνες και αξιολογήσεις της ΟΣΥ



30-10-2023

Συνάδελφοι συναδέλφισσες η διοίκηση της εταιρείας μας καλεί εκ νέου να συμμετέχουμε σε μια διαδικασία αξιολόγησης. Εκτός των όλων που έχει να κάνει με την διαφύλαξη των προσωπικών δεδομένων, την δυνατότητα οι απόψεις μας να δίνονται στο «πιάτο» σε κάποια ιδιωτική εταιρεία, το ξόδεμα χρημάτων χωρίς σκοπό, υπάρχει και κάτι πολύ προκλητικό.

Ότι η εταιρεία γνωρίζει από πρώτο χέρι την κατάσταση που έχουν δημιουργήσει από κοινού η μία κυβέρνηση μετά την άλλη από τις επιλογές τους και τις διοικήσεις που κάθε φορά όριζε η κάθε μία.

Γνωρίζουν από παρεμβάσεις των σωματείων του χώρου, από παρεμβάσεις των εκλεγμένων συνδικαλιστών της ΔΑΣ-ΟΑΣΑ, από την καθημερινή επαφή των στελεχών (διευθυντών) της με τους εργαζόμενους.

Πήραν λοιπόν την πρώτη κρυάδα από την ελάχιστη συμμετοχή στην πρώτη προσπάθεια που έκαναν (λένε 27%).

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να μην συμμετέχουν σε καμία τέτοια διαδικασία που έχει ως σκοπό να απαλλάξει την εταιρεία και την κυβέρνηση από τις εγκληματικές ευθύνες που έχουν για την άθλια κατάσταση της ΟΣΥ αλλά και συνολικά στις αστικές συγκοινωνίες.

Την απάντηση θα την δώσουμε με την πάλη μας για την διεκδίκηση ΣΣΕ που να καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Όλοι στην μάχη, όλοι μαζί για ισχυρά συνδικάτα.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός