Παράσταση διαμαρτυρίας για τους 5μηνίτες στους Δήμους



5mhna_2Παράσταση διαμαρτυρίας διοργανώνουν το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής και οι επιτροπές των 5μήνων στους Δήμους την Τρίτη 29 Σεπτέμβρη στις 14:30 το μεσημέρι στη διοίκηση του ΟΑΕΔ (στα γραφεία του στον Άλιμο, Εθνικής Αντιστάσεως 8) συνεχίζοντας τον αγώνα τους για τους εργαζόμενους στα προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας.

Σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής αναφέρει:

«Το προηγούμενο διάστημα με τις δυναμικές κινητοποιήσεις μάς καταφέραμε και δεσμεύσαμε το υπουργείο ώστε να βγάλει σχετική εγκύκλιο και όλοι οι εργαζόμενοι να έχουν μέσα ατομικής προστασίας, να ακολουθούν το ίδιο ωράριο με το υπόλοιπο προσωπικό κ.λ π .

Σήμερα κάνουμε ένα ακόμα βήμα στον αγώνα μάς, καλούμαστε να δώσουμε απάντηση και στη Διοίκηση του ΟΑΕΔ που παρά τις δεσμεύσεις του υπουργείου εξακολουθεί να κωφεύει θεωρώντας τους συναδέλφους 5μηνίτες ωφελούμενους και όχι εργαζόμενους με αποτέλεσμα να τους στερεί και τα υπόλοιπα δικαιώματα.

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής και οι επιτροπές των 5μήνων στους Δήμους καλούν τα σωματεία και τα σύνολο των εργαζομένων στους δήμους να δώσουν ενιαία δυναμικό παρών την Τρίτη 29/9/2015 στις 14:30 το μεσημέρι σε μαζική παράσταση στη διοίκηση του ΟΑΕΔ (στα γραφεία του ΟΑΕΔ Εθνικής Αντιστάσεως 8 στον Άλιμο).

Να απαιτήσουμε να σταματήσει ο εμπαιγμός, να εφαρμοστεί η εργατική νομοθεσία στο σύνολο της. Οι συνάδελφοι 5μηνίτες δεν είναι εργαζόμενοι δεύτερης κατηγορίας».

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός