Απεργία στο Εμπόριο την Κυριακή: Παρεμβάσεις – εξορμήσεις σε μια σειρά πόλεις της χώρας



Σε 24ωρη απεργία κατέρχονται την Κυριακή 1η Νοέμβρη οι εργαζόμενοι στο Εμπόριο, ενάντια στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές.

Οι ταξικές δυνάμεις πραγματοποιούν μια σειρά παρεμβάσεις – εξορμήσεις σε διάφορες πόλεις της χώρας.

Μέχρι στιγμής:

  • Στην Αθήνα, ο Σύλλογος Εμποροϋπάλληλων Αθήνας, καλεί σε συγκέντρωση στις 10.30 π.μ. στα γραφεία του.
  • Στον Πειραιά, το κλαδικό σωματείο καλεί σε συγκέντρωση  στις 10.30 το πρωί στα γραφεία του (οδός Ομηρίδου Σκυλίτση 19 – ΕΚΠ), ενώ μετά θα ακολουθήσουν περιοδείες και εξορμήσεις στο εμπορικό τρίγωνο επί της οδού Πειραιώς.
  • Στα Γιάννενα, το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και λοιπών Ιδιωτικών Υπαλλήλων καλεί σε συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι στο πεζόδρομο της Μ. Αγγέλου
  • Στην Πάτρα, το Σωματείο Εργατουπαλλήλων στις Εμπορικές Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών Ν. Αχαίας πραγματοποιεί και καλεί σε κινητοποίηση, στην πλατεία Γεωργίου στις 10 το πρωί.
  • Στη Λαμία, το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Φθιώτιδας καλεί σε διαμαρτυρία, στις 10.30 το πρωί στο «LIDL», δίπλα από τα πρακτορεία του ΚΤΕΛ, καταγγέλλοντας την απόλυση εργαζόμενου από την επιχείρηση.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός