ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 4-0 ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ



 

 

Καμία όρεξη γι’ αστεία -στο ποιος θα περάσει στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας- δεν είχε ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν επίδειξη δύναμης με τον Αστέρα Τρίπολης, καθαρίζοντάς τον για πλάκα με 4-0.

Έστω και με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους, οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίστηκαν σοβαροί με τον Αστέρα Τρίπολης και με το 4-0 μετέτρεψαν σε διαδικαστική τη ρεβάνς για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τα γκολ των Ντομίνγκες (17’, πεν.), Κάμπελ (35’), Μπονγκ (56’) και Ολαϊτάν (60’) υπέγραψαν την άνετη επικράτηση της ομάδας του Μίτσελ, που εκμεταλλεύτηκε άψογα και την αποβολή του Μπαράλες (44’) και προσέφερε ωραίο θέαμα στον κόσμο της.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Μέγιερι, Χολέβας, Σιόβας (46’ Μπονγκ), Μανωλάς, Παπάζογλου, Εντινγκά, Μανιάτης (63’ Μασάντο), Βάις, Κάμπελ, Ντομίνγκες (70’ Πελέ), Ολαϊτάν

Στον πάγκο έμειναν οι: Κάρολ, Σαβιόλα, Βέργος, Βούρος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Ερνάντεζ, Μουνάφο (72’ Καράσκο), Ουσέρο, Μπαράλες, Τσάμπουρης, Ζησόπουλος, Κάφα (65’ Σανκαρέ), Ουρτάδο (46’ Χουάνμα), Γκοϊάν, Κοντοές, Εντό.

Στον πάγκο έμειναν οι: Μπαντής, Σέτι, Γόγωνας, Κυριακόπουλος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Καβάλας)
ΒΟΗΘΟΙ: Κωσταράς (Αιτ/νίας), Κούλα (Ξάνθης)

ΓΗΠΕΔΟ: «Γ. Καραϊσκάκης»

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός