Τη δίωξη του Κ. Πελετίδη καταγγέλλει το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικήςsyndikato_ota_0Τη στήριξη και αλληλεγγύη του, στον κομμουνιστή δήμαρχο Πάτρας Κώστα Πελετίδη που διώκεται, επειδή αρνήθηκε το 2009 να παραδώσει στοιχεία στο υπουργείο Εσωτερικών, με σκοπό την απόλυση των συναδέλφων, εκφράζει το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής.

Σε ανακοίνωσή του, το Συνδικάτο αναφέρει ότι, «Για μια ακόμα φορά επιβεβαιώνεται ότι η υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής πάει χέρι χέρι με τη καταστολή και τις διώξεις. Η κυβέρνηση της δεύτερης φοράς αριστερά δεν διστάζει να διώκει όσους παλεύουν για τα εργατικά δικαιώματα, γιατί πρόθυμα σχεδιάζει και υλοποιεί τις αντεργατικές κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των μονοπωλίων.

Βάζουν στο στόχαστρο τους τον δήμαρχο Πάτρας γιατί υπερασπίσθηκε τους εργαζόμενους του δήμου του, αλλά το σπουδαιότερο γιατί υπερασπίσθηκε το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά. Ταυτόχρονα, κουβέντα δε λένε για κάποιους άλλους, που συνειδητά καταπατούν δικαιώματα και κατακτήσεις των εργαζομένων

Τους δηλώνουμε ότι θα μας βρουν μπροστά τους, γιατί όπως αυτοί διάλεξαν μεριά, τη μεριά της υπεράσπισης του κεφαλαίου και των συμφερόντων τους, έτσι και εμείς έχουμε διαλέξει το μετερίζι του αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας».

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός