ΣΑΜΟΣ Κινητοποίηση στο ΙΚΑ στις 14 Γενάρη



Σε παράσταση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 14 Γενάρη στο ΙΚΑ στη Σάμο καλούν οι γραμματείες του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΥ, της ΠΑΣΕΒΕ, της ΟΓΕ και του ΜΑΣ. Το αγωνιστικό ραντεβού έχει δοθεί στο Εργατικό Κέντρο στο Βαθύ.

Απαιτούν να μην περάσει το αντιασφαλιστικό τερατούργημα και τονίζουν στην ανακοίνωσή τους:

«Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με το νέο νόμο – λαιμητόμο, συνεχίζοντας τους προηγούμενους αντιασφαλιστικούς νόμους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, καταδικάζει εργαζόμενους, συνταξιούχους, αυτοαπασχολούμενους, αγρότες, γυναίκες και νεολαία σε γρήγορο θάνατο. Δίνει ακόμη μεγαλύτερο χτύπημα σε συντάξεις, κοινωνικές παροχές, σε Υγεία και Πρόνοια.

Μας κοροϊδεύουν! Είναι ψεύτες και υποκριτές όταν λένε ότι το νομοσχέδιο αυτό μας βοηθάει προωθώντας την «κοινωνική δικαιοσύνη»! Με το νόμο αυτό η κυβέρνηση βοηθάει τα αφεντικά της: τους βιομήχανους, τους εφοπλιστές, τους μεγαλοξενοδόχους, δηλαδή το μεγάλο κεφάλαιο.

Η λογική του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ ότι οι δικοί τους νόμοι ήταν καλύτεροι, είναι κάλπικη. Θέλουν να εξαπατήσουν το λαό και να τον βάλουν στη λογική του «μικρότερου κακού».

Να μην αφήσουμε το κεφάλαιο, την ΕΕ, την κυβέρνηση, τα κόμματα που ψήφισαν το 3ο μνημόνιο και τους υπηρέτες του κεφαλαίου, τους φασίστες της Χρυσής Αυγής, να μας γονατίσουν!».

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός