Νέες μειωμένες τιμές στην παράσταση «Πού είναι η μάνα σου μωρή»



Οι τιμές εισιτηρίων για την παράσταση «Πού είναι η μάνα σου μωρή» της Δήμητρας Πέτρουλα που παίζεται στη σκηνή LAB του θεάτρου «Σημείο» διαμορφώνονται ως εξής: Γενική είσοδος 12 ευρώ, φοιτητικό – συνταξιούχοι 10 ευρώ και ελεύθερη είσοδος στους ανέργους.

Υπενθυμίζουμε ότι το έργο ανεβαίνει σε θεατρική διασκευή Σοφίας Αδαμίδου, με την Βέρα Κρούσκα, σε σκηνοθεσία – μουσική επιμέλεια Ένκε Φεζολλάρι. Τα σκηνικά – κοστούμια είναι της Χριστίνας Κωστέα. Φωτισμοί της Ελίζας Αλεξανδροπούλου. Παίζουν επίσης: Ορνέλα Λούτη και Αγάπη Παπαθανασιάδου. Οι νέες φωτογραφίες που δημοσιεύονται είναι της Σωτηρίας Ψαρού.

Εκείνο το κρύο πρωινό του Γενάρη του 1946, λίγα μέτρα έξω από το σπίτι τους, δολοφονούνται ομαδικά τα περισσότερα μέλη της οικογένειας Πέτρουλα, από τις ένοπλες συμμορίες της «Χ». Το τρίχρονο κοριτσάκι της οικογένειας που επέζησε της σφαγής κατέγραψε αργότερα τα φοβερά εκείνα γεγονότα της εξόντωσης της μάνας της, των αδελφιών της, των άλλων συγγενών της, σαν μνημόσυνο για τους σκοτωμένους, σαν σιωπηλό μοιρολόι, σαν κλάμα που σταλάζει όμως από την ψυχή της ελπίδα, σαν ξέσπασμα στο παράπονο γιατί αναγκάστηκε να περάσει τόσο δύσκολα παιδικά χρόνια και να ζήσει «τρέχοντας» κι όχι αργά και φυσιολογικά.

Θέατρο «Σημείο» – Σκηνή LAB (Χαρ. Τρικούπη 4, Καλλιθέα, τηλέφωνο: 21 0922 9579)

Παραστάσεις: Παρασκευή – Σάββατο στις 9 μ.μ. και Κυριακή στις 7 μ.μ.

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 12 ευρώ, φοιτητικό – συνταξιούχοι 10 ευρώ και ελεύθερη είσοδος στους ανέργους.

Μέχρι Κυριακή των Βαΐων.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός