ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ: Να μη δοθεί βήμα στους φασίστες στη σύσκεψη για τη ΛΑΡΚΟ



Να μη δοθεί βήμα στους φασίστες στη σύσκεψη που διοργανώνεται για τη ΛΑΡΚΟ, ζητά η συνδικαλιστική παράταξη Εργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο που εκπροσωπείται στο ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα.

Συγκεκριμένα, η παράταξη σημειώνει:

«Τη Δευτέρα 08/02/2016 στις 11:00 πμ στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, με πρωτοβουλία των 5 σωματείων της ΛΑΡΚΟ, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη βουλευτών, Τοπικής Διοίκησης, Εργατικών Κέντρων, Ομοσπονδιών με θέμα «πορεία της ΛΑΡΚΟ».

Η τακτική που ακολουθούν οι άλλες παρατάξεις στα σωματεία εξυπηρετεί τη στρατηγική της κυβέρνησης. Αντί να πάνε σε άμεσες ΓΣ και να γίνει υπόθεση των εργαζομένων το πρόβλημα, τα σωματεία καλούν κόμματα και κρατικούς φορείς που τις θέσεις τους, τις γνωρίζουμε από την πολιτική που στηρίζουν και υλοποιούν στην πράξη.

Τολμούν να παρουσιάζουν με την τακτική τους σαν σωτήρες όχι μόνο αυτούς που έχουν εφαρμόσει από οποιοδήποτε μετερίζι την πολιτική που βιώνουμε αλλά μέχρι και στην εγκληματική, φασιστική, ναζιστική ΧΑ επιθυμούν να δώσουν βήμα.

Δηλώνουμε πως αν οι πλειοψηφίες των σωματείων δεν φροντίσουν να ακυρωθούν οι προσκλήσεις στους φασίστες, εμείς θα αποχωρήσουμε από τη σύσκεψη καταγγέλλοντας μαζί με αυτούς που τους κάλεσαν και αυτούς που με την παρουσία τους θα γίνουν σκαλί για να πάρουν βήμα οι μπράβοι των αφεντικών, οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσα, οι ορκισμένοι εχθροί των εργατών, οι ιδρυτές δουλεμπορικών γραφείων».

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός