Ένταση ανάμεσα σε αγρότες και Αστυνομία στο Δαφνί – Την καταστολή καταγγέλλει η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου



Ένταση επικρατεί στο Δαφνί, ενώ μέχρι πριν από λίγη ώρα σημειώνονταν επεισόδια, καθώς η Αστυνομία δεν επέτρεψε σε ομάδες αγροτών να μπουν στην Αθήνα με τα αγροτικά αυτοκίνητα και τα τρακτέρ.

Το όργιο καταστολής καταγγέλλει η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου, ενώ σε άμεση τηλεφωνική παρέμβαση προς τον υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή, τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και το διοικητή της Αστυνομίας Χαϊδαρίου ο δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος απαίτησε να σταματήσει αμέσως η ευρεία ρίψη χημικών και να φύγουν οι αστυνομικές δυνάμεις από το δρόμο.

Τόνισε ότι είναι απαράδεκτο να ρίχνει η κυβέρνηση χημικά σε κατοικημένη περιοχή και ότι επιπλέον εκεί βρίσκεται και το Κέντρο που φιλοξενεί ΑμΕΑ. Επισήμανε ακόμη ότι έχει αποκλειστεί η περιοχή της Αφαίας και του Σκαραμαγκά, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να μην μπορούν να μετακινηθούν, ούτε να πάρουν τα παιδιά τους από τα σχολεία.

Η Δημοτική Αρχή τονίζει ότι η τρομοκρατία δεν θα περάσει και καλεί στο συλλαλητήριο αλληλεγγύης στον αγώνα των αγροτών που θα γίνει το Σάββατο στις 11 το πρωί στην Ομόνοια.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός