Παράσταση αφιερωμένη στον Ναζίμ Χικμέτ από την Πολιτιστική Ομάδα του ΠΑΜΕ



Παράσταση αφιερωμένη στον Τούρκο Κομμουνιστή ποιητή Ναζίμ Χικμέτ θα παρουσιάσει την Τρίτη 12 Απρίλη στις 9.15 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας, η Πολιτιστική Ομάδα του ΠΑΜΕ.

Πρόκειται για μια παράσταση που συνδυάζει χορό, θέατρο, και ζωντανή μουσική. Τριάντα συντελεστές επί σκηνής που μέσα από τον ποιητικό λόγο θα γνωρίσουν στο κοινό τον Ναζίμ Χικμέτ που το έργο του και τα μηνύματά του είναι πάντα επίκαιρα.

Το ΠΑΜΕ υπογραμμίζει ότι αποτελεί τιμή η παρουσία του Κώστα Καζάκου στο ρόλο του Ναζίμ Χικμέτ. «Ο μεγάλος ηθοποιός πάντα στάθηκε σε όλους τους αγώνες του λαού μας με τόλμη και συνέπεια», σημειώνει και προσθέτει:

«Στις δύσκολες μέρες που περνάει ο λαός, φτώχεια, εξαθλίωση, Προσφυγικό, είναι ανάγκη να αναδείξουμε την ταξική αλληλεγγύη μας και μέσω της τέχνης θέλουμε να δώσουμε μήνυμα αισιοδοξίας, γιατί όπως λέει και ο τιμώμενος ποιητής Ναζίμ Χικμέτ:

«Δεν σκύβουν το κεφάλι οι μαχητές

κρατάν ψηλά τ’ αστέρι με περηφάνια…»».

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός