Παρουσιάζεται η όπερα για παιδιά «Ο μικρός Πέτρος στο Δάσος»



o-mikros-petros-sto-dasos

Η όπερα από παιδιά για παιδιά «Ο μικρός Πέτρος στο Δάσος» του Χρήστου Γιαννούλη, ξεκίνησε να παρουσιάζεται στο Θέατρο της Ημέρας (Ν. Γεννηματά 20 Στάση Πανόρμου – Μετρό) από τις 30 Οκτώβρη και θα παρουσιάζεται κάθε Κυριακή για περιορισμένες παραστάσεις. 
Η περίληψη του έργου


Τι συμβαίνει όταν ο μικρός Πέτρος πάει για διακοπές στον παππού του; Πόσο παράξενο του φαίνεται το νέο περιβάλλον που τον περιτριγυρίζει;
Βλέπετε, ο παππούς ζει μακρυά από τη μεγάλη πόλη, σ’ ένα χωριό κοντά στο δάσος, με την υπέροχη λιμνούλα και με φανταστικά όμορφα και παιχνιδιάρικα ζωάκια, φουντωτά δέντρα, μυστικά περάσματα, και ξέφωτα που υπόσχονται πολύ παιχνίδι, αλλά και περιπέτεια!
Προσοχή όμως, διότι ο κίνδυνος παραμονεύει …εκεί κοντά βρίσκεται και το θεριό του δάσους που όλοι στη θέα του κοκαλώνουν!
Ο λύκος!!
Ο παππούς τρέμει και μόνο στη σκέψη ότι ο εγγονός του μπορεί να διασταυρωθεί κάποια στιγμή με το θηρίο… Και τότε! Ο Πέτρος από την άλλη, σαν γνήσιο παιδί της πόλης δεν μπορεί να καταλάβει τον πραγματικό κίνδυνο και το βλέπει κι αυτό σαν παιχνίδι… Έτσι αποφασίζει να βγει έξω στο δάσος και να αναζητήσει την τύχη του.
Αλίμονο και στους δύο λοιπόν, γιατί όταν συναντηθούν οι δυο τους, πολλά μπορούν να συμβούν…
Για να δούμε λοιπόν, θα βρει σύμμαχους ο Πέτρος στο παράτολμο εγχείρημά του;
Και αν ναι, ποιος από τους δύο θα νικήσει τελικά;
Η συνέχεια στη σκηνή!

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός