ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ Α/Σ ΤΡΟΛΛΕΫ, ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 13.00



 

Original2 logo

                                                                                                                  20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2017

Οι επιλογές των αστικών κυβερνήσεων να οδηγήσουν τις αστικές συγκοινωνίες στα χέρια ιδιωτικών συμφερόντων δεν είναι σημερινές και σε καμιά περίπτωση δεν είναι κεραυνός εν αιθρία. Εχουν τις ρίζες τους στις αρχές της δεκαετίας του 90 , ανοίγοντας τον δρόμο και τη συζήτηση η κυβέρνηση της Νεας Δημοκρατίας, και οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ έβαλαν και βάζουν την δική τους σφραγίδα

Οι Μεταφορές και ειδικότερα οι Αστικές Συγκοινωνίες είναι απαραίτητες για την καπιταλιστική τους ανάπτυξη ,δεν είναι απαραίτητο όμως να πληρώνουν γι αυτές, γι αυτό το λογαριασμό τον στέλνουν στους εργαζόμενους .

Η έλλειψη ανταλλακτικών, η έλλειψη προσωπικού, τα γερασμένα οχήματα έχουν φέρει τις οδικές συγκοινωνίες σε μαρασμό.

Η συγκρότηση του Δ.Σ του υπερταμείου και οι επόμενες συνεδριάσεις προμηνύουν εξελίξεις το επόμενο διάστημα και απαιτείται να είμαστε σε επαγρύπνηση.

Οι αποφάσεις των Δ.Σ των σωματείων για κινητοποίηση να μην είναι τουφεκιά στον αέρα.

Καλούμε τους συναδέλφους να δώσουν το παρόν στην παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Μεταφορών την Πέμπτη στις 13.00 , να υπερασπιστούμε τη δουλειά μας και την δημόσιο πλούτο, Να υπεραπιστούμε το δικαίωμα της φθηνής αξιόπιστης και ασφαλούς μετακίνησης.

Να δρομολογήσουν και να σχεδιάσουν οι εργαζόμενοι τη συνέχεια των αγώνων.

Σας καλούμε να δώσουμε τον αγώνα ενάντια σε κάθε μορφή ιδιωτικοποίησης του δημόσιου πλούτου στα επιχειρηματικά συμφέροντα ( άμεση η έμμεση).Να αγωνιστούμε για την ανάκτηση των απωλειών μας σε μισθούς και δικαιώματα, για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού με πλήρη μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα, για ανανέωση του στόλου και προμήθεια ανταλλακτικών, για συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας, για μείωση της τιμής του εισιτηρίου και ελεύθερη μετακίνηση των μαθητών ,φοιτητών,σπουδαστών και ανέργων.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 11.00-17.00

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΣΤΙΣ 13.00

ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ Α/Σ ΤΡΟΛΛΕΫ

 

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός