ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ



ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ1 logo

                                                                                                                         21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2017

Οι δήθεν ανεξάρτητοι έχουν αναλάβει εργολαβικά την δουλειά της διοίκησης και της κυβέρνησης, να στηρίξουν την νέα αντεργατική επίθεση και την αλλαγή του συνδικαλιστικού νόμου. Αναβάθμισαν το ρόλο του λαγού και βάζουν εμπόδια στο συλλογικό όργανο των εργαζομένων. Αφαιρουν το δικαίωμα του Δ.Σ να λαμβάνει τις όποιες αποφάσεις σε αγωνιστική κατεύθυνση. Στην Ενωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ η Πρωτοβουλία Οδηγών Πορεία Νίκης ύστερα απο μια σειρά αντιδραστικών θέσεων , οπου περιέχει απο απεργοσπασία εως και θέσεις για αποχαρακτηρισμό βαρέων κι ανθυγιεινών, έφτασαν στο σημείο να κυρήξουν την κινητοποίηση ενάντια στη διάλυση των αστικών συγκοινωνιών, παράνομη και καταχρηστική, ούτε η διοίκηση και το Υπουργείο τέτοια αντανακλαστικά.

Ο νέος συνδικαλιστικός νόμος κατ απαίτηση της μεγαλοεργοδοσίας είναι στα προαπαιτούμενα προκειμένου να τεθούν παραπέρα εμπόδια στη συνδικαλιστικήδράση των εργαζομένων.Τώρα που ζορίζει η κατάσταση και η κυβέρνηση επιχειρεί να ξεδιπλώσει την νέα αντεργατική της επίθεση οι λαγοί στις γραμμές των εργαζομένων είναι απαραίτητοι.

Αποδεικνύεται περίτρανα οτι δεν υπάρχουν ανεξάρτητοι, ή θα είσαι με την εργοδοσία ή με τους εργαζόμενους. Οι δήθεν ανεξάρτητοι και ακομμάτιστοι ρίχνουν στάχτη στα μάτια των εργαζομένων, αξιοποιούν υπαρκτές αδυναμίες του συνδικαλιστικού κινήματος για τις οποίες φέρουν την ευθύνη οι πλειοψηφίες με την εργοδοτική τους στάση.

Αθωώνουν τις ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ,ΜΕΤΑ για τη διάσπαση και τον κατακερματισμό στις γραμμές των εργαζομένων, και πιάνοντας το νήμα απο κεί επιχειρούν να αποτελειώσουν τα σωματεία.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ

Συντηρούμε τις εστίες αντίστασης, επιδιώκουμε την οργανωμένη ταξική πάλη ενάντια στις κυβερνήσεις που διαχρονικά μας εχουν φέρει σ αυτή την κατάσταση, ενάντια στις πλειοψηφίες του κλάδου που εξακολουθούν να βάζουν πλάτη, ενάντια σε κάθε συνδικαλιστή που παίζει το ρόλο της πέμπτης φάλαγγας στις γραμμές των εργαζομένων.

ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ

 

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός