Βίντεο του ΠΑΜΕ για την απελευθέρωση της 16χρονης Παλαιστίνιας Άχεντ Ταμίμι



 

Δείτε βίντεο του ΠΑΜΕ για την απελευθέρωση της 16χρονης Παλαιστίνιας Αχέντ Ταμίμι.

Το ΠΑΜΕ σημειώνει ότι «σύμφωνα με στοιχεία των παλαιστινιακών οργανώσεων, 350 ανήλικοι Παλαιστίνιοι βρίσκονταν φυλακισμένοι στο Ισραήλ το Δεκέμβρη, ενώ πάνω από 8.000 παιδιά από την Παλαιστίνη έχουν συλληφθεί και περάσει από Ισραηλινά στρατοδικεία από το 2000. Σε αυτά τα στρατοδικεία το ποσοστό καταδικαστικών αποφάσεων εναντίον των παλαιστινίων αγγίζει το 100%!

Το κράτος δολοφόνος του Ισραήλ που εξοντώνει έναν ολόκληρο λαό δεν διστάζει στο να φυλακίζει μικρά παιδιά μόνο και μόνο επειδή υπερασπίζονται τα σπίτια τους. Έχοντας αποθρασυνθεί από τη στήριξη των ΗΠΑ, αλλά και την πάγια τακτική των “ίσων αποστάσεων” της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Ισραήλ κλιμακώνει τον αυταρχισμό και την επιθετικότητά του εναντίον του λαού της Παλαιστίνης.

Η φυλάκιση της 16χρονης Παλαιστίνιας είναι επίθεση ενάντια σε κάθε νέο που αγωνίζεται για το δικαίωμά του στη μόρφωση, στη δουλειά. Είναι επίθεση στο δικαίωμα κάθε νέου να ζει στον τόπο του χωρίς ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και πολέμους.

Το ΠΑΜΕ, σωματεία, νέοι εργαζόμενοι και φοιτητές από όλη την Ελλάδα συμμετέχουν και στηρίζουν τη Διεθνή Καμπάνια της Επιτροπής Νέων της ΠΣΟ απαιτώντας την απελευθέρωση της νεαρής Παλαιστίνιας και όλων των Παλαιστίνιων πολιτικών κρατουμένων.

Δυναμώνουμε την Αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό Λαό!

Λευτεριά στην Παλαιστίνη – Λευτεριά στην Αχέντ Ταμίμι!»

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φωτογραφία

ΦωτογραφίαΦωτογραφίαΦωτογραφία

 

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός