Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΝ.Ε.Δ.Ε.Π.Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου ΕΝ.Ε.Δ.Ε.Π. χαιρετίζει τη καθολική και μαχητική συσπείρωση όλων των συναδέλφων στον απεργιακό αγώνα που δώσαμε τις προηγούμενες ημέρες. Αποτέλεσμα αυτού του σπουδαίου αγώνα που δόθηκε ήταν να σπάσουμε την αδιαλλαξία της κυβέρνησης και των εργοδοτικών πλευρών να δώσουν λύση στα πάγια προβλήματα που αντιμετωπίζει το σύνολο των εργαζομένων στους προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ.

Συγκεκριμένα έπειτα από την πρώτη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Ιούνη 2018 στο Υπουργείο Εργασίας ανάμεσα σε αντιπροσωπεία του Σωματείου μας, των εργοδοτικών ενώσεων και της ηγεσίας των αρμόδιων Υπουργείων Εργασίας και Εμπορικής Ναυτιλίας καταλήξαμε στα εξής :

1. Παρά τη κωλυσιεργία που προσπάθησε να δημιουργήσει η εργοδοσία δεσμεύτηκε κατά τη διάρκεια τη σημερινής μας συνάντησης να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις για την υπογραφή ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Η ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. και της Γενικής Συνέλευσης των μελών του Σωματείου μας για την αναστολή της απεργίας δίνει σαφές μήνυμα ότι η πάλη των εργαζομένων θα συνεχιστεί κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας. Σε συνέχεια της σημερινής μας συνάντησης θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση την Τρίτη 19 Ιουνίου 2018 και ώρα 17:00 με σκοπό να λάβουμε τις απαντήσεις της εργοδοσίας πάνω στα δίκαια αιτήματα μας.

2. Τα αρμόδια Υπουργεία δεσμεύτηκαν επίσημα πως μέχρι τις 25 Ιουνίου, ημέρα Δευτέρα, θα έχουν λυθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα για την ένταξη όλων των εργαζομένων στους προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ στα ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ.

Έχουμε τη γραπτή δέσμευση για την άμεση επίλυση του συγκεκριμένου αιτήματος

Συνάδελφοι, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου καλεί όλους τους εργαζόμενους στους Προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ σε αγωνιστική ετοιμότητα. Την Πέμπτη 21 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας όπου θα αποφασιστεί η αγωνιστική μας δράση έχοντας πλέον και τις απαντήσεις της εργοδοσίας.

Τα αιτήματα μας παραμένουν:

1. ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΣΕ ΜΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ

2. ΜΟΝΙΜΗ ΚΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

3. ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

4. ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΑ ΒΑΕ

5. 6ΜΕΛΗΣ ΠΟΣΤΑ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

  Ο Πρόεδρος                                                                      Ο Γραμματέας

Μπεκρής Μάρκος                                                             Μαγκαφάς Σταύρος

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 630329Συνολικές αναγνώσεις:
  • 92Αναγνώσεις σήμερα:
  • 297521Συνολικοί επισκέπτες:
  • 74Επισκέπτες σήμερα:
  • 1Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ