Χαιρετίζουμε την απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στη σταθερή τροχιά.



ΠΑΜΕ logo
Μόνο με αγώνες υπάρχει δυνατότητα να δημιουργηθούν προϋποθέσεις ανατροπής της αντεργατικής πολιτικής που εφαρμόζει και η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σε συνέχεια των κυβερνήσεων Νέας Δημοκρατίας ΠΑΣΟΚ.
Καταγγέλλουμε τον αυταρχισμό και την αντιαπεργιακή μανία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ. Τις απειλές ενάντια στα συνδικάτα και τους εργαζόμενους σε κάθε απεργιακή τους κινητοποίηση.
Η συμφωνία που έχουν κάνει με την Ευρωπαϊκή Ένωση, τους περιβόητους » θεσμούς», το σύνδεσμο Ελλήνων βιομηχάνων για κατάργηση της απεργίας δεν θα περάσει.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου σε όλα τα σωματεία των μέσων μαζικής μεταφοράς να προχωρήσουν σε συνελεύσεις με μαζικές διαδικασίες και να ορίσουν απεργιακές κινητοποιήσεις για όλα τα ζητήματα που αφορούν τους εργαζόμενους με πρώτο και κύριο υπογραφή συλλογικών συμβάσεων εργασίας με αυξήσεις, με μείωση ωραρίου, με ένταξη στο βαρύ και ανθυγιεινό όλων των ειδικοτήτων που έχουν απενταχτεί.
Την τρομοκρατία των κυβερνήσεων τη σπάει μόνο η ενότητα η ταξική των εργατών, σε αυτή την κατεύθυνση καλούμε τους εργαζόμενους, να συσπειρωθούν στις επιτροπές αγώνα σε κάθε χώρο δουλειάς για να διεκδικήσουν τον πλούτο που παράγουν.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός