Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ: Συνέχιση της λαϊκής αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους από τη Δευτέρα 30 ΙούληΑπό τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από το ΕΚ Λαυρίου και σωματεία

Από τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από το ΕΚ Λαυρίου και σωματεία


Τη μεγάλη ανταπόκριση που υπήρξε από την πρώτη στιγμή της καταστροφής από τις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική, με την αλληλεγγύη που εκφράστηκε με κάθε τρόπο και μέσο από συνδικάτα και Λαϊκές Επιτροπές, χαιρετίζει το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου και συνδικάτα της Ανατολικής Αττικής.

Σύμφωνα με το ΕΚΛ, η πρώτη φάση της αλληλεγγύης ολοκληρώθηκε με τα πράγματα άμεσης ανάγκης που ζητήθηκαν. Τώρα, σημειώνει το ΕΚΛ, παίρναμε σε νέα φάση που τα συνδικάτα και οι Λαϊκές Επιτροπές μπορούν να παίξουν σπουδαίο ρόλο.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζει, από Δευτέρα 30 Ιούλη, οποίο σωματείο θέλει να προσφέρει να έρχεται σε επαφή με τα τηλέφωνα της επιτροπής, η οποία θα ενημερώνει σε τι είδος υπάρχει έλλειμμα, έχοντας παράλληλα εικόνα για πόσα από αυτά που ζητά μπορούν να της τα προμηθεύσουν.

Έτσι, όπως αναφέρει το ΕΚΛ, θα γίνεται πιο ουσιαστική η αλληλεγγύη που θα συνεχιστεί για καιρό. Επίσης στην επιτροπή, καταλήγει, μπορούν να απευθύνονται μέλη σωματείων που μπορούν να έχουν στην περιοχή φυσική παρουσία, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν ανάλογα με τον χρόνο και τις δυνατότητες τους.

Τα τηλέφωνα της επιτροπής είναι: 6977120661, 6984928944, 6986659312

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 448243Συνολικές αναγνώσεις:
  • 66Αναγνώσεις σήμερα:
  • 239090Συνολικοί επισκέπτες:
  • 54Επισκέπτες σήμερα:
  • 2Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ