ΠΑΜΕ: Συνεχίζουμε την έκφραση αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους



Στο πλευρό των πυροπλήκτων, οι οποίοι σήμερα βιώνουν τις συνέπειες των φονικών πυρκαγιών, συνεχίζει να βρίσκεται το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο. Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του, «καθώς οι ανάγκες και τα προβλήματα των πυρόπληκτων παραμένουν μεγάλες, το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους και τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να συνεχίσουν το μεγάλο αυτό έργο της υλικής και οικονομικής βοήθειας προς τα θύματα των πυρκαγιών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ:

«Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό των πυρόπληκτων, οι οποίοι σήμερα βιώνουν τις συνέπειες των φονικών πυρκαγιών.

Το εργατικό κίνημα της Ελλάδας, αλλά και εργαζόμενοι από πολλές χώρες, βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των πυρόπληκτων και οργάνωσαν ένα τεράστιο κίνημα αλληλεγγύης με συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, προσφορά αίματος, αλλά και οικονομική βοήθεια.

Από τις χρηματικές προσφορές εργαζομένων και συνδικάτων συγκεντρώθηκε ένα πολύ σημαντικό ποσό, το οποίο το ΠΑΜΕ θα παραδώσει τις επόμενες μέρες στο Εργατικό Κέντρο Λαυρίου και Ανατολικής Αττικής και στην Επιτροπή Αγώνα Πυρόπληκτων.

Το ΠΑΜΕ ευχαριστεί όλους τους εργαζόμενους για τη συνεισφορά τους και ειδικά τους εργαζόμενους και τα σωματεία από Τουρκία, Γαλλία, Γερμανία για τη σημαντική τους βοήθεια.

Καθώς οι ανάγκες και τα προβλήματα των πυρόπληκτων παραμένουν μεγάλες, το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους και τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να συνεχίσουν το μεγάλο αυτό έργο της υλικής και οικονομικής βοήθειας προς τα θύματα των πυρκαγιών».

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός