Πλούσια δράση και πρωτοβουλίες μπροστά στην απεργία στις 28 Νοέμβρη



Με πρωτοβουλίες και κινητοποιήσεις που θέτουν στο προσκήνιο τις διεκδικήσεις των εργαζομένων σε μια σειρά από κλάδους, Σωματεία, Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ προετοιμάζουν την πανεργατική απεργία στις 28 Νοέμβρη.

Μέσα από τη δραστηριότητα που σχεδιάζουν και υλοποιούν, για τα προβλήματα και τις εργατικές διεκδικήσεις σε κλάδους και χώρους δουλειάς, απευθύνουν κάλεσμα στους εργαζόμενους να κάνουν δική τους υπόθεση την επιτυχία της απεργίας, να πάρουν θέση στον αγώνα με σύνθημα «Μπροστά οι δικές μας ανάγκες – Όχι τα κέρδη των λίγων».

Στην Αθήνα η απεργιακή συγκέντρωση θα γίνει στις 10.30 π.μ. στην Ομόνοια. Στη Θεσσαλονίκη, στις 10 π.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου.

Απεργιακές συγκεντρώσεις θα γίνουν επίσης σε δεκάδες πόλεις σε όλη τη χώρα.

Στην απεργία και τις συγκεντρώσεις μαζί με τα σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ καλούν επίσης η ΟΓΕ, η ΠΑΣΕΒΕ, η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας (ΟΒΣΑ), Αγροτικοί Σύλλογοι και Ομοσπονδίες.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός