Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Καταγγελία ΔΑΣ ΟΑΣΑ. 

Καταγγέλλουμε την εργοδοτική παρέμβαση στην εκλογική διαδικασία των εργαζομένων στην ΣΤΑΣΥ για την ανάδειξη εκπροσώπου στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας.


Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Η εργοδοσία χρησιμοποιεί ποικίλους τρόπους για να επηρεάσει, να εκβιάσει, να διαμορφώσει συνειδήσεις ώστε να φέρει το αποτέλεσμα που θέλει ανάμεσα στους εργαζόμενους.

Οι συνάδελφοι στη σταθερή τροχιά να μην επιτρέψουν τέτοιου είδους παρεμβάσεις της εργοδοσίας που σκοπό έχουν να συντηρήσουν συνδικαλιστικές πλειοψηφίες υποταγμένες στην εξυπηρέτηση των αναγκών των κυβερνήσεων και φυσικά πάνω από όλα των αναγκών των επιχειρηματικών ομίλων.
Είναι στο χέρι των συναδέλφων να παλέψουν για την αλλαγή των συσχετισμών δύναμης στα συνδικάτα και στους εκπροσώπους τους στα διοικητικά συμβούλια των εταιριών.
Την επιλογή της εργοδοσίας υπέρ του ενός εκ των δύο υποψηφίων για το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας οι εργαζόμενοι πρέπει να την απορρίψουν.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 448251Συνολικές αναγνώσεις:
  • 74Αναγνώσεις σήμερα:
  • 239095Συνολικοί επισκέπτες:
  • 59Επισκέπτες σήμερα:
  • 2Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ