Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Οι σημαίες του ΠΑΜΕ στον ουρανό της Γαλλίας (VIDEO)Στις εργατικές συγκεντρώσεις των προηγούμενων ημερών στη Γαλλία, σημαίες του ΠΑΜΕ κυμάτιζαν δίπλα-δίπλα με τις σημαίες της ΠΣΟ και των αγωνιστικών συνδικάτων της Γαλλίας.

Στο Παρίσι, στη μεγάλη εργατική συγκέντρωση στις 14 Δεκέμβρη, Έλληνες εργαζόμενοι μετανάστες στη Γαλλία συμμετείχαν στη συγκέντρωση με το Εργατικό Κέντρο Βαλ-Ντε-Μαρν και τις σημαίες του ΠΑΜΕ.

Επίσης, στην κεντρική απεργιακή συγκέντρωση της Μασσαλίας στις 18 Δεκέμβρη, με συμμετοχή που ξεπερνούσε τις 20.000 άτομα, δίπλα στη σημαία του Εργατικού Κέντρου της περιοχής κυμάτιζε στην εξέδρα η σημαία του ΠΑΜΕ.

Οι παραπάνω συμβολικές κινήσεις είναι ένα μικρό δείγμα της απήχησης που έχει η σταθερή αλληλεγγύη του ΠΑΜΕ, των Συνδικάτων και των εργαζομένων της Ελλάδας στους αγώνες των εργαζόμενων και των συνδικάτων της Γαλλίας και πως αυτή συντελεί στην ανάπτυξη των δεσμών και της φιλίας μεταξύ των εργαζομένων των δύο χωρών.

Το ΠΑΜΕ, πιστό στις αρχές της ταξικής αλληλεγγύης και του προλεταριακού διεθνισμού, θα συνεχίσει και θα ενδυναμώσει τις πρωτοβουλίες του για τη συνάντηση και συμπόρευση των αγωνιστικών συνδικάτων της Ευρώπης.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 471896Συνολικές αναγνώσεις:
  • 451Αναγνώσεις σήμερα:
  • 248553Συνολικοί επισκέπτες:
  • 94Επισκέπτες σήμερα:
  • 5Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ