ΠΑΜΕ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΜΕ: Καταγγέλλει τη βίαιη επίθεση κατά δημοσιογράφων, συνεργείων των ΜΜΕ και των απλών διαδηλωτών στο Σύνταγμα



<<Tη βίαιη επίθεση κατά δημοσιογράφων και συνεργείων των ΜΜΕ, καθώς και απλών διαδηλωτών, στο συλλαλητήριο της Κυριακής 20 Γενάρη στο Σύνταγμα», καταγγέλλει το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ, σημειώνοντας ότι «όλα τα παραπάνω σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν από οργανωμένες ομάδες της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής, άλλων φασιστικών συμμοριών και αντιδραστικών παρακρατικών μηχανισμών».

Βρήκαν έδαφος, συνεχίζει η ανακοίνωση, «για τη δράση τους στα συνθήματα και τις ομιλίες των διοργανωτών του συλλαλητηρίου, στην ανοχή στην ακροδεξιά φασιστική δράση και βία που από τη μιά ξεπλένει τους ΑμερικανοΝΑΤΟικούς και Ευρωπαίους ιμπεριαλιστές και από την άλλη επιτρέπει στην κυβέρνηση να εμφανίζει την πολιτική της σαν προοδευτική, ενώ στην πραγματικότητα υποτάσσει τα πάντα στις επιταγές των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ».

Ευθύνη, προσθέτει η ανακοίνωση, «έχει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και η ΝΔ και όλες οι πολιτικές δυνάμεις, που με τη στάση τους άμεσα ή έμμεσα, καλύπτουν τη δράση όλου αυτού του συρφετού. Ιδαίτερα υποκριτική είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, που στο παρελθόν συμβάδιζε τυχοδιωκτικά με ομάδες ακροδεξιών και δήθεν αντιεξουσιαστών προβοκατόρων».

Σήμερα, καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ, «η καταδίκη της συμφωνίας των Πρεσπών έχει νόημα μόνο αν στρέφεται κατά των επικίνδυνων αμερικανοΝΑΤΟικών σχεδιασμών, που προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και κατά του εθνικισμού σε Ελλάδα και FYROM, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να συνδέετει με δράσεις για την φιλία, αλληλεγγύη και κοινή πάλη των λαών>>.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός