ΠΑΜΕ: Καταγγελία για προβοκατόρικο σχέδιο των εργατοπατέρων



Στην είσοδο του ξενοδοχείου security, γνωστοί τραμπούκοι της Καλαμάτας μαζί με ομάδα εργατοπατέρων

Στην είσοδο του ξενοδοχείου security, γνωστοί τραμπούκοι της Καλαμάτας μαζί με ομάδα εργατοπατέρων


Το προβοκατόρικο σχέδιο των εργατοπατέρων σε συνεννόηση με ορισμένα ΜΜΕ για τη δημιουργία στημένων επεισοδίων με στόχο την παρεμπόδιση της εισόδου εκλεγμένων αντιπροσώπων στο χώρο του συνεδρίου της ΓΣΕΕ που εξελίσσεται αυτή τη στιγμή καταγγέλλει το ΠΑΜΕ για το 37ο Συνέδριο της Συνομοσπονδίας.

Στην καταγγελία του σημειώνει:

«Από τις 6.30 π.μ. security, γνωστοί τραμπούκοι της Καλαμάτας μαζί με ομάδα εργατοπατέρων τρομοκρατούν και απειλούν.

Την ίδια στιγμή δεν έχει συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΣΕΕ, δεν έχουν συγκροτηθεί οι οργανωτικές και τεχνικές γραμματείες. Το ρόλο τους τον έχουν υποκαταστήσει συναδέλφισσες καμαριέρες των ξενοδοχείων που όλες αυτές τις μέρες μοιράζουν τυχαία τις κάρτες αντιπροσώπων σε πισίνες, δωμάτια και εστιατόρια.

Είναι φανεροί πλέον οι σχεδιασμοί τους να κάνουν ένα συνέδριο χωρίς να τηρηθεί καμία δημοκρατική διαδικασία, παραβιάζοντας κάθε καταστατική διάταξη. Συνέδριο που θα νομιμοποιεί τη γνωστή πλέον νοθεία και τη φυσική παρουσία της εργοδοσίας μέσα στο εργατικό – συνδικαλιστικό κίνημα.

Είναι βαθιά γελασμένοι. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!

Καλούμε τα σωματεία να δυναμώσουν το κύμα καταδίκης απέναντι σε αυτές τις αθλιότητες».

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός