Θέλουν να βάλουν τους νόθους αντιπροσώπους, να «νομιμοποιήσουν» τους εαυτούς τους!



Από την κινητοποίηση που έγινε την Πέμπτη το βράδυ

Από την κινητοποίηση που έγινε την Πέμπτη το βράδυ


Να βάλουν τους ίδιους τους νόθους αντιπροσώπους να ψηφίσουν για τη νομιμοποίησή τους επιχειρεί η πλειοψηφία της διοίκησης της ΓΣΕΕ. Χωρίς να έχει συνεδριάσει καμία οργανωτική επιτροπή επιδιώκει να πάρουν μέρος στο Συνέδριο, εξαρχής όλοι οι αντιπρόσωποι, ακόμα και αυτοί για τους οποίους υπάρχουν σοβαρές καταγγελίες.

Το γεγονός καταγγέλλει η ΔΑΣ. Ο Γιάννης Τασιούλας, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Οικοδόμων, τόνισε ότι το Συνέδριο πρέπει να γίνει όπως προβλέπει το καταστατικό. Σημείωσε ότι «οι κάρτες δεν είναι φέιγ βολάν να τις μοιράζετε όπως κάνατε τις προηγούμενες μέρες», προσθέτοντας ότι πρέπει να μοιράζονται με ευθύνη της Οργανωτικής Επιτροπής στους αντιπρόσωπους.

Τόνισε ότι 53 αντιπρόσωποι δεν πρέπει να πάρουν μέρος στο Συνέδριο και κατήγγειλε για ακόμα μια φορά το γεγονός ότι η πλειοψηφία της διοίκησης της ΓΣΕΕ θέλει να βάλει τους νόθους να ψηφίζουν και να νομιμοποιούν τη νοθεία τους. «Αυτό δεν μπορεί να γίνει», τόνισε.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός