Νέο συλλαλητήριο το πρωί του Σαββάτου απέναντι στη συνδικαλιστική μαφία! (VIDEO)



Με νέο συλλαλητήριο στην Καλαμάτα, το Σάββατο 16 Μάρτη, στις 9 π.μ. έξω από το ξενοδοχείο Elite, Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα δίνουν απάντηση στις πρακτικές συνδικαλιστικής μαφίας, με τις οποίες η πλειοψηφία της διοίκησης της ΓΣΕΕ επιχειρεί να επιβάλλει ένα συνέδριο – παρωδία, με την «νομιμοποίηση» όλων των οργίων νοθείας που οργάνωσε το προηγούμενο διάστημα. (Δείτε πάνω βίντεο με τη δήλωση του Γ. Πέρρου).

Από τα χαράματα της Παρασκευής, σκηνοθέτησε σκηνικό προβοκάτσιας, για να δικαιολογήσει την επέμβαση εισαγγελέα και αστυνομίας: Παραταγμένοι στην είσοδο του ξενοδοχείου όπου προγραμματίζονταν το συνέδριο, οι εργατοπατέρες, παρέα με σεκιούριτι και γνωστούς τραμπούκους της περιοχής, επεδίωξαν να δημιουργήσουν στημένα επεισόδια (τα οποία μάλιστα… προανήγγειλαν σε εκπροσώπους ΜΜΕ), με προκλήσεις σε εκλεγμένους αντιπροσώπους που θα έφταναν στο χώρο.

Στο κλίμα αυτό συνέβαλλε και η κυβερνητική ΕΡΤ, με «ανταποκρίσεις» όπως «μέλη του ΠΑΜΕ είναι εκεί» και «αναμένεται να μην επιτρέψουν τη διεξαγωγή του συνεδρίου».

Οταν η προβοκάτσια έπεσε στο κενό, ξεκίνησαν νέες δολοπλοκίες, με απώτερο στόχο να ξεκινήσουν όπως – όπως και χωρίς καμία καταστατική διαδικασία ένα συνέδριο με την συμμετοχή και των 53 νόθων αντιπροσώπων που έχει καταγγείλει η ΔΑΣ, να τους βάλουν να ψηφίσουν οι ίδιοι για την «νομιμοποίηση» της νοθείας τους, να εκλέξουν άρον – άρον και με τέτοιους όρους μια εφορευτική επιτροπή για να υλοποιήσει μια τέτοια διαδικασία παρωδία!

Ούτε αυτό το σχέδιο τους βγήκε, κάτω από τη συγκροτημένη και αποφασιστική παρέμβαση δεκάδων εκλεγμένων αντιπροσώπων από Εργατικά Κέντρα και Ομοσπονδίες. Και τότε, οι εργατοπατέρες πέρασαν στην επόμενη φάση: Εστησαν τηλεοπτικό σόου λίγο πριν τα βραδινά δελτία, για να παρουσιάσουν ξανά το ίδιο απατηλό σκηνικό. Να εμφανίσουν δηλαδή τους εκλεγμένους αντιπροσώπους τάχα ως «εισβολείς» που δεν αφήνουν τους νόθους να κάνουν συνέδριο!

Και αυτή η προβοκάτσια, με την ψύχραιμη στάση των αντιπροσώπων της ΔΑΣ έπεσε στο κενό, αναγκάζοντάς τους να βουτήξουν ακόμα πιο βαθιά στο μαφιόζικο βούρκο τους: Σε κοινή σύσκεψη ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ – ΣΥΡΙΖΑ/ομάδα Βασιλόπουλου αποφάσισαν ότι το συνέδριο – παρωδία που σχεδιάζουν θα ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου με την παρουσία εισαγγελέα και αστυνομίας!

Ανακοίνωση του ΠΑΜΕ

Δίνοντας άμεση απάντηση στην συνδικαλιστική μαφία, το ΠΑΜΕ καλεί στο νέο συλλαλητήριο το πρωί του Σαββάτου στην Καλαμάτα.

Στην ανακοίνωσή του σημειώνει:

«Με ΜΑΤ, εισαγγελείς και μπράβους η ηγεσία της ΓΣΕΕ σκοπεύει να νομιμοποιήσει την παρουσία των γνωστών εργοδοτών, όλων των βρόμικων νοθειών σε ένα στημένο συνέδριο-παρωδία, με μόνο στόχο να διαμορφώσουν στην κάλπη πλαστούς συσχετισμούς.

Εδώ και τρεις μέρες στα τουριστικά θέρετρα της Καλαμάτας μέσα στην προκλητική χλιδή που η πλειοψηφία των εργαζομένων δε θα μπορέσει να δει ποτέ στη ζωή της, μια χούφτα εργατοπατέρες σε διαδρόμους και στα δωμάτια των ξενοδοχείων δολοπλοκούν για το πώς θα διατηρήσουν τις καρέκλες τους αποκλείοντας δεκάδες αντιπροσώπους από πραγματικά σωματεία. Απέδειξαν ακόμα μια φορά ότι έχουν γραμμένα στα παλιά τους παπούτσια τις αγωνίες και τα προβλήματα των εργαζομένων.

Ολο αυτό το διάστημα έχουν κάνει κουρέλι το καταστατικό της ΓΣΕΕ και κάθε συνδικαλιστική πρακτική. Ούτε στιγμή δεν πέρασε από το μυαλό τους η πραγματοποίηση συνεδρίου που θα συζητήσει πάνω στα προβλήματα των εργαζομένων.

Αυτό το απόστημα πρέπει να σπάσει με τη μόνη καθαρή λύση που φοβούνται, τη μαζική παρουσία των ιδίων των εργαζομένων.

Ολες και όλοι αύριο, στο συλλαλητήριο έξω από το ξενοδοχείο Elite, στις 9:00πμ!».

Δείτε εδώ βίντεο με την παρέμβαση του Γιάννη Τασούλα πρόεδρος της Ομοσπονδίας Οικοδόμων και εδώ βίντεο με την παρέμβαση του Γιώργου Πέρρου μέλος της διοίκησης της ΓΣΕΕ και της ΕΓ του ΠΑΜΕ.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός