Για την υποτιθέμενη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΓΣΕΕ που ποτέ δεν έγινε! (VIDEO)



Σε δελτίο Τύπου το ΠΑΜΕ, για την υποτιθέμενη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΣΕΕ, που ποτέ δεν έγινε, αναφέρει:

«Μετά απ’ όσα έγιναν στα θέρετρα της Καλαμάτας, η συνδικαλιστική μαφία που βρίσκεται στην ηγεσία της ΓΣΕΕ κάλεσε σήμερα σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου με τη συμμετοχή του γνωστού εργοδότη – συνδικαλιστή Καραγεωργόπουλου που τις μισές μέρες θυσιάζεται τάχα και δηλώνει παραίτηση και τις υπόλοιπες επανακάμπτει, εργοδότης που συμμετέχει όλα αυτά τα χρόνια έμμεσα ή άμεσα στις επιχειρήσεις: «Fortuna Gaming», «Fortuna Εκπαιδευτική ΙΚΕ», «Goodmorning», «Lokats investments LTD».

Δεν είχαν στόχο ούτε σήμερα να κάνουν Διοικητικό Συμβούλιο!

Δεν έγινε συνεδρίαση! Δεν έδωσαν το λόγο σε κανένα μέλος της διοίκησης!

Διάβασαν ένα παλιόχαρτο, έκαναν ένα στημένο ανακοινωθέν για τα ΜΜΕ, χωρίς να ληφθεί καμία απόφαση!

Η συνδικαλιστική μαφία αυτήν τη στιγμή δεν έχει καμία νομιμοποίηση ως όργανο, ώστε να διαχειρίζεται τις τύχες των εργαζομένων, να παίρνει αποφάσεις!

Να παραδώσουν εδώ και τώρα τα κλειδιά και το κτίριο! Δεν τους ανήκει!

Συνέδριο θα γίνει και θα είναι εργατικό, χωρίς εργοδότες, μπράβους και νόθους!».

Οι δηλώσεις των στελεχών του ΠΑΜΕ

Για τα γεγονότα ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΕΓ του ΠΑΜΕ και μέλος της ΕΕ της ΓΣΕΕ με τη ΔΑΣ, κατήγγειλε σε δηλώσεις του: «Αυτοί οι κύριοι που είναι εκεί πάνω, που θέλουν να λέγονται εκπρόσωποι εργαζομένων. Οι κύριοι των 8.000 ευρώ το μήνα, γιατί τόσα παίρνουν, είναι πρόκληση για την εργατιά που παίρνει 300 ευρώ. Τους παραδίνουμε στην κρίση των εργαζομένων και της φτωχολογιάς».

Ακόμα ο Γιάννης Τασιούλας, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας, μέλος της ΕΕ της ΓΣΕΕ με τη ΔΑΣ, δήλωσε: «Αφού φάγανε επί 4 μέρες τα λεφτά των εργαζομένων κάτω στην Καλαμάτα, αυτή η συνδικαλιστική μαφία της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ, αφού με ευθύνη δική τους δεν έγινε συνέδριο, ήρθανε σήμερα προκλητικοί, με τον καραμπινάτο εργοδότη Καραγεωργόπουλο, πρόεδρο Ανώνυμης Εταιρείας, ιδιοκτήτη άλλης εταιρείας που τη μεταβίβασε σε κυπριακών συμφερόντων εταιρεία, να επιχειρήσουν να κάνουν ένα συνέδριο -παρωδία, να επιβάλουν με τη βία, τους μπράβους και την Αστυνομία τους νόθους και τους εργοδότες μέσα στα σωματεία, μέσα στην ίδια τη ΓΣΕΕ. Όσον αφορά τις δυνάμεις της ΔΑΣ, το ζωντανό κομμάτι του συνδικαλιστικού κινήματος που συσπειρώνεται στο ΠΑΜΕ, θέλουμε να γίνει συνέδριο χωρίς νόθους και εργοδότες και σε αυτή την κατεύθυνση θα παλέψουμε όλο το επόμενο διάστημα. Δεν έχει καμία νομιμοποίηση αυτή η συνδικαλιστική μαφία να είναι εδώ μέσα στο κτίριο της ΓΣΕΕ και να διαχειρίζεται τα πράγματα κατά πώς το θέλει. Έχει τελειώσει, έχει λήξει η θητεία της, τα κλειδιά, το κτίριο πρέπει να έρθει στα χέρια των εργατών».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για την Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΕΓΣΣΕ) που όπως είπε εκπνέει, ο Γ. Τασιούλας απάντησε: «Ακούστε το παράδοξο. Η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ έστειλε έκκληση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στην Αστυνομία, στα κόμματα του μνημονίου, αυτά που ψήφισαν το μνημόνιο, αυτά που κατάργησαν τις ΣΣΕ και τη δυνατότητά της να υπογράφει ΕΓΣΣΕ, να έρθουνε να επιβάλουν το νόμο. Δηλαδή να επιβάλουν τους εργοδότες μέσα στα σωματεία. Η ηγεσία της ΓΣΕΕ έχει την ευθύνη για αυτόν τον τραγέλαφο που γίνεται, οι εργάτες τούς γυρίζουν την πλάτη, οι εργάτες θα πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους».

Τέλος ο Δήμος Κουμπούρης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ Ελλάδας, κατήγγειλε την επίθεση στον Π. Πάλμο, λέγοντας: «Είμαστε τρεις αντιπρόσωποι, Κουμπούρης, Ραλλάκης και Πάλμος, από το συνταξιουχικό κίνημα που είμαστε εκλεγμένοι στη διοίκηση της ΓΣΕΕ, με το ειδικό άρθρο που υπάρχει για τους συνταξιούχους και ήρθαμε στη σημερινή συνεδρίαση όπου είμαστε προσκεκλημένοι. Είχαμε λοιπόν το επεισόδιο μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής από την πλειοψηφία να επιτεθεί στον συνάδελφο τον Πάλμο, που είναι 70 ετών, και να του λέει ποιος σε έφερε εδώ, είσαι τραμπούκος και να βγεις έξω. Έτσι δημιουργήθηκε το επεισόδιο και ευτυχώς που ήταν ψύχραιμοι οι συνάδελφοι και κρατήθηκαν, γιατί σήκωσε χέρι να χτυπήσει έναν άνθρωπο που είναι 70 χρόνων».

(Δείτε πάνω video με τις δηλώσεις των στελεχών του ΠΑΜΕ).

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός