Πρακτικές συνδικαλιστικής μαφίας



Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τη συνδικαλιστική μαφία της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ Παναγόπουλου – Καραγεωργόπουλου – Κιουτσούκη – Βασιλόπουλου, που στέλνει στις Ομοσπονδίες και στα Εργατικά Κέντρα το παρακάτω μήνυμα:

«Εκδίδουμε άμεσα όλες οι Οργανώσεις της παράταξής μας σκληρές ανακοινώσεις και καταδικάζουμε τη στάση του ΠΑΜΕ, τόσο στο Συνέδριο όσο και στη σημερινή Οομέλεια του ΔΣ της ΓΣΕΕ. Χρησιμοποιούμε πλέον παντού τη φράση «εγκληματική οργάνωση», που ουδεμία σχέση έχει με τα συμφέροντα των εργαζομένων».

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει πως «γίνεται όργιο απειλών και εκβιασμών προς αντιπροσώπους στο συνέδριο της ΓΣΕΕ από τη συγκεκριμένη συνδικαλιστική μαφία, για να βάλουν την υπογραφή τους σε ένα χαρτί που δεν έχουν διαβάσει ή στην καλύτερη περίπτωση τους διαβάζουν μόνο την πρώτη και την τελευταία παράγραφο. Τι είναι αυτό για το οποίο θέλουν να εμπλέξουν και άλλον κόσμο;».

«Τα σχόλια είναι περιττά», καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός